Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1995136

Poszukuję osób u których w rodzinie wystąpił rak płuc

Polecane posty

Gość Anna1995136

Witam . Mój tata ma 70 lat przez ostatni czas kaszlał ,strasznie schudł, bolała go klatka piersiowa potem jeszcze doszła gorączka , chodził do swojego lekarza mówił co mu jest jakie ma objawy ale za każdym razem wracał do domu z receptą a jego stan zamiast sie poprawić to sie pogarszał . W końcu dostał skierowanie do szpitala na oddział wenętrzny był tam 3-4 dni i wrócił do domu ze skierowaniem do szpitala w Chodzieży . Oczywiście tata nie powiedział nam co mu jest na co choruje , mówił że to jakiś pasożyt ,dopiero na skierowaniu do szpitala zobaczyłam :guz lewego płuca , tata dużo pali . Pojechał do szpitala w Chodzieży wrócił po tygodniu zmarnowany , ma straszną chrypę , duszności , waży 55kg przy 160cm wzrostu , nie powiedział co mu jest , moja mama mówi że on chyba sam nie wie na co choruje to może i dobrze .Kiedy tata wyszedł czytałam jego dokumenty ze szpitala pisze jak byk rak płuc niedrobnokomórkowy byłam w szoku gdy się dowiedziałam .. mój tatuś który zawsze był bardzo aktywny fizycznie , nie bał sie pracy był i nadal jest silny .. ma dużego guza na lewym płucu , 2 mniejsze guzki na prawym , nacieki na oskrzela , coś z kręgosłupem .. 28 października jedzie do Koszalina chyba na chemioterapię ale pomimo tego cholerstwa tata ma bardzo dużo siły co prawda kaszle , ma strasznie duszący kaszel .. ale chodzi na działkę , dużo je , chodzi do miasta , żyje tak jak przedtem i to mnie bardzo cieszy ;)

Gość gość
No to widzisz,to dobrze sie ma Twój tatko,ciesze sie bardzo pozdrawiam

Gość Anna1995136
Dobrze,dobrze ale czy może być gorzej ?

Gość gość
No wiesz nikt nie jest wieczny,na kazdego kiedys przyjdzie czas i pora takie to nasze ludzkie zycie tu na tej ziemi