Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vidmen

wybór telefonu

Polecane posty

Gość Vidmen

chciałbym kupić telefon za max. 300zł , zależy mi żeby bateria długo trzymała ogólnie telefon był wytrzymały. no i żeby prezentował się ładnie. Doradźcie co dobrego wybrać

Gość gość
300 zl malo ;) zalezy z jakim wyposazeniem - android, czy... :D

Gość Vidmen
nie przywiązuje uwagi do systemu , kolega polecał mi neo v ale one są droższe , nie chce wydać więcej niż 350zł powiedzmy

Gość gość
poprzegladaj LG - lg swift l3 lub l5 wydaje mi sie ze sa ta tanie smartfony ;) mozesz zobaczyc takze sony ericcsson.. HTC raczej jest drozszy ;) oraz samsung.

Gość gość
Przeciez kobieta napisala ze che aby na baerii dlugo trzymal a wy wyskakujecie z telefonami na androidzie. chcecie jej wcisnac telefon co trzeba ładowac codziennie lub co drugi dzien?? :classic_cool:

Gość Vidmen
dostałam takie propozycje : sony xperia yendo , sony xperia x10 mini pro , sony xperia x8. który z nich wybrać ?

Gość gość
Jaja sobie z nas robisz?? Czy tak na serioo o te trzy telefony pytasz? Bo juz trzech gorszych nie dało sie wybrac....

Gość gość
l3 jak bedzie lezał to wytrzyma z tydzien, jak sie zaczniesz troche bawic to z dwa dni. Ale tam jest wyswietlacz o tragicznie niskiej rozdzielczosci. Wrecz odpychajacej....

Gość gość
Najlepiej powiedz co teraz masz i czy ci sie podoba??

Gość Vidmen
mam nokie n76 , ogolnie rzadko zmieniam telefon , co parę lat. Chcę żeby prezentował się wizualnie ale też żeby miał co nie co ze strony czysto technicznej

Gość gość
N76... czyli zabytkowy smartfon na symbianie z 2007 roku. Jak lubisz ten system to zwyczajnie kup sobie nokie e52- na baterii lepiej potrzyma niz jakis tam android. Tylko aparat przecietny i obudowa delikatna. No chyba ze zaliczasz sie do gimnazjum co sie w gierkach lubuje to trzeba czegos innego szukac :classic_cool:

Gość gość
polecam nokia lumia 520, fajny telefonik, na allegro najniższa cena to 450 więc troche wiecej niż twoj budżet, ale spróbuj licytować - znajomy wylicytował za jakieś 350 zł