Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia_1

Ciąża Piszcie

Polecane posty

Hej! Kilka dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszła bardzo blada druga kreska. Postanowiłam więc zrobić drugi za dwa dni wyszła już dużo wyraźniejsza. Dziś natomiast byłam u lekarza i powiedział że widać tylko pęcherzyk i jeszcze nie ma co sie za szybko cieszyć bo to za wcześnie. Teraz sama nie wiem co robić. A wy co o tym myslicie????????? Prosze Piszcie

Gość gość
to temat na forum o ginekologii albo macierzyństwie, tam na pewno Ci odpiszą

Gość gość
Myślimy dokładnie to samo co lekarz.

Gość gość
mam identyczna sytuacje co ty :) tylko nie bylam jeszcze u lekarza zeby wlasnie sie nie nakrecac za mocno i nie panikowac , to jeszcze zawczesnie zeby bylo cos widac kolo 7/8 tydzien juz napewno bedzie

Sam jesteś Kretynem i idiotą lub idiotką!!! Po to chce mieć dziecko żeby je kochać i się nim opiekować. A napisałam tylko żeby poznać opinie kogos inteligentnieszego od CIEBIE!! A nie żeby mi powiedzieć czy jestem w ciąży DeBILU!!

Gość gość
no przecież na początku jest pęcherzyk to co przeżywasz, za 2-3 tygodnie lekarz sprawdza czy jest już zarodek iczy ciąża nie obumarła. zawsze tak jest.

Gość hermionaona
nie jesteśmy inteligentniejsi od lekarza ginekologa

Dziecko to Twoje marzenie ? jak chcesz mieć kogo kochać i się nim zajmować, to weź sobie zwierzaka, dziecko to nie zabawka.

Gość gość
a i jeszcze jedno do dziewczyny powyżej. w 7 tygodniu to już serce bije!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Marcia 1 Ty jesteś bardzo inteligentna,to widać

Moim marzeniem jest załozyc rodzine. Ale widze że tu nikt tego nie rozumie P.S. "czekam na spełnienie marzeń" to nie było odnośnie dziecka.

Gość gość 11
Witam, miałam taką sama sytuację lekarz kazał mi przyjść za tydzień i już było widać fasolkę:) także musisz poczekać tydzień, dwa i na pewno będzie widać.

Gość gość
marcia rozumiemy ale jak Ci to inaczej przetłumaczyć, że na początku jest pęcherzyk, który później może się utrzymać lub nie?? Czegoś mądrzejszego od lekarza już nie wymyślimy....

Jedyne co możesz zrobić to poczekać i się przekonać co się stanie, innej opcji nie ma.

Wiem... 29 mam kolejną kontrolę. Chciała tylko poznać zdanie innych a nie podważać zdanie lekarza. Nie mogę jeszcze się z Nikim podzielić tą wiadomością, bo jest za wcześnie i zdaje sobie z tego sprawę. Ale to nie powód żeby mnie od kretynek wyzywać.

Gość gość
To nie wyzywanie,to prawda.