Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ROBIC BY SZYBKO SCHUDNĄC PO CIĄZY

Polecane posty

Gość gość

w grudniu mam wesele i mam 12kg do zgubienia jak szybko je zrzucic

Gość gość
spokojnie, dasz radę MŻ

Gość gość
ruch, na sniadanie plaki owsiane na wodzie.

Gość gość
nie mieć nikogo do pomocy przy małym dziecku, zapieprzać przy nim samemu i jeszcze sprzątać mieszkanie, prać, gotować jak dziecko śpi, czyli Ty zero odpoczynku i gwarantuję Ci, że schudniesz ja tak miałam i w 2 miesiące po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą

Gość gość
Ja schudlam odstawiajac pieczywo, ziemniaki, ryz i kasze. po pol roku 29 kilo mniej. Teraz stopniowo wprowadzam znowu weglowodany do diety i waga nadal spada. to nie jest dieta dukana jadalam przez ten czas diety wszystko oprocz tych produktow ktore wymienilam. polecam

Gość gość
ale osoba, która ma mniej do zrzucenia nie schudnie tak szybko Zawsze z otyłości szybciej zrzucić niż z nadwagi, zwłaszcza pierwsze kilogramy.

Gość gość
Zacznij treningi chodakowskiej! Ja w 2,5miesiąca straciłam 8kg, bez żadnych diet. Dużo wody mineralnej,jogurtów naturalnych i posiłki co3h

Gość gość
mnie ostatnie kg ciazowe poszly w wyniku diety kapuscianej. Warunek jest tylko jeden - tzreba sie tzymac konsekwentnie jej regul, ale da sie wytzrymac.

Gość gość
piersia karmie, jem malo, same gotowane, zero zmazonego, pieczywo razowe, ale efektow wiekszych nie widze:( a cwiczyc nie mam sily, jak mam wolny czas to spie razem z dzieckiem:)

Gość gość
No to jak ćwiczyć ci się nie chce to nie oczekuj cudow. Nikt za ciebie się nie ruszy.

Gość gość
dziewczyno, nire mi sie chce tylko nie mam sily, a to roznica, dziecko ma 2 m-ce, nie mam nikogo do pomocy, maz na wyjeżdzie wiec jak mam chwile by usiść to ze zmeczenia zaspypiam

Gość gość
dobra ignorantka jestes:D jak przy dziecku 2 m-czym mozna sie nie ruszyć:D

Gość gość
Wyobraź sobie że też mam 2 miesięczne dziecko. Niem nam nikogo do pomocy.mąż pracuje w firmie zagranicznej też wyjeżdża w delegacje i codziennie wraca koło 17 a wychodzi o 7 rano. I też muszę zrobić obiad zakupy zająć się dzieckiem posprzatac w domu nie nam czasu dla siebie . Jedyny mój odpoczynek to jest noc i jak mała śpi a nie nam w domu nic więcej do roboty to ćwicze na piłce. Da się! Da się tylko odrobina chęci jest potrzebna i też Karmie piersią.

Gość gość
Tak więc chyba nie wiesz co to jest zmęczenie skoro masz czas na spanie :-D ale tak to jest gdy na się dziecko w ciągu całego dnia w domu tylko się pozamiata a potem dogorywa na kanapie udając wielce zmęczona. Trochę samoorganizacji i będzie dobrze

Gość gość
Ale macie kierat,współczuje