Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmodniejsze ciuchy sezonu 2013 2014 sprowadzane hurtowo

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Niedługo planuję duuużą paką sprowadzić sporo ciuszków z zagranicy. Nie są to ciuchy żadnej znanej firmy, ale myślę, że wielu z Was mogą spodobać się ich modele. Ciuchy są naprawdę dobre gatunkowo, wszystkie w rozmiarze uniwersalnym (oprócz 3 ostatnich - zimowej odzieży wierzchniej - od S do XXL - pytać o dostępność). Ciuchy w granicach cenowych 30-65 zł (również oprócz odzieży zimowej - tamte 3 rzeczy sporo droższe, bo aż 140 zł każda, ale za to piękne!). Dokładne wymiary, materiał wykonania ciuchów i ceny poszczególnych ciuszków - po kontakcie emailowym paula_wawrzak@yahoo.pl Jeżeli ktoś zainteresowany kupnem - proszę pisać również na maila. Link do katalogu: jelly1990.mojalbum.com. pl (bez spacji przed pl) Pozdrawiam!

Gość margosChorzow
Zapraszam na allegro Nick: margos-chorzow Tanie markowe ubrania od xs do xxxl Tylko modne Swetry, mgiełki, futerka, rurki, koronki ... Zara, New look, atmosphere, Reserved, h&m... Np. Bluzka New look mgiełka kwiaty FLORAL 38 cena 9zl Ceny od 8,90zł Złap okazję- zajrzyj

Gość moniakk21
Sylwester się zbliża wilkimi krokami. Na wymarzonysylwester.pl/trendy-sylwestrowe/ można znaleźć ciekawe informacje na temat trendów tegorocznych ciuchów, fryzur, makijażu co wykorzystam na pewno w Sylwestrową noc :)

Gość t5t24
powiem wam jestem przerażona byłam dziś w galerii handlowej i tam sporo nowych trendów i hitów. Aż głowa od tego boli! jakbym tak miała się modnie ubierać to co sezon bym musiała 50% garderoby wymieniać!!! mega mi sie podobają takie dłuższe szerokie swetry rozpinane no ale to koszt 79 zł i rozmiary juz poprzebierane! poza tym jakby z takim swetrem przyszła do domu to by mnie matka chyba wywaliła z chaty ze kolejny ciuch hehe na parke też choruje ale nie kupie bo prawie 300 zł kosztuje!!! no dramat wszytskie laski maja parki!! tylko chyba ja nie mam hehe bo sorry ale mam inny płaszczyk i przeciez nie mogę co roku zmieniać a przecież w 5 płaszczykach narazi nie będe chodziła do szafy mi się nawet nie zmieści!! skąd na to kase brać?! skąd te nastolatki tyle kasy mają starzy im kupują płaszcze za 350 zł!? mi się strasznie modna podoba lubie mieć nowe modne rzeczy ale z kasą bym nie wyrobiła haha

Gość gość
zgadzam się, dlatego nie lubię chodzić do galerii :O jeszcze mi najczęściej podobają się całe zestawy z manekinów, razem to by kosztowało z 5 stów :O

Gość gość
margos-chorzow też mam takie łachy na strychu, ale wstydziłabym się je wystawiać :O

Gość aworm
Spoko sprawa, ubrań teraz wszyscy szukają, no bo wiadomo - Sylwester niedługo. Ja długo szukał czegoś ciekawego, jeśli chodzi o opcję ;) Ubrania do jedno, ale miejsce do zabawy to drugie. Polecam stronę http://www.sylwestrowy.pl/. Jest tam sporo ciekawych pomysłów na spędzenie tej nocy.

Gość r3e2
przypadkiem oglądałam na youtube filmik dziewczyny chyba ma 16 lat max 17 lat o jej zakupowych szaleństwach tzw. Haul zakupowy tak to się tam nazywa i ta dziewczynka pokazał jak poszła sobie od tak na zakupy i w 2 godziny kupiła ciuszki. Kupiła między innymi 10 spódnic jak podliczyłam ile wydała bo podawała cene to wyszło 670 zł!!!!!!!! w innym filmiku pokazała chyba 100 ubrań i wydała na nie 1100 zł!!! w jeden dzień a najbardziej mnie rozwaliła jak pokazywała co bierze na wakacje do bułgari wyjazd tygodniowy na każdy dzień miała po 2 zestawy pierwszy zestaw na basen drugi na kolację do każdego miała inne buty i inny pasek plus 5 strojów kąpielowych!!!!!!!!!!!! siedziałam jak zahipnotyzowana i ona sobie jaj nie robiła!!! w szoku jestem skąd te dzieci mają tyle kasy!!! musi mieć mega dzianych rodziców że dają jej na wypad do sklepów po tysiaka!!!

Gość gość
daj linka

Gość gość
no jakby była biedna i kupowała mało ciuchów to chyba nie oglądałabyś jej na yt, bo co miałaby tam pokazywać. Zresztą Ciebie tysiak szokuje, ale skąd wiesz kim są jej rodzice, może zarabiają po kilkadziesiat tys czy nawet więcej. Pamiętam jak za gówniarza czytałam w Bravo w dziale porad list dziewczyny, której rodzice dawali 1500 zł miesiecznego kieszonkowego :P

Bardzo dobre kolekcje w ilości hurtowej znajdziecie na http://stock-hurt.com/ . Siedziba mieści się w Krakowie , sprowadzają ubrania z europy. Warto przyjrzeć się ich ofercie , zrobić rozeznanie cenowe czy nawet tam pojechać.