Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinetty

Tabletki oraz Gumka

Polecane posty

Gość vinetty

Hej mam pytanie od 3 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne ,ale dodatkowo zabezpieczałam się z moim facetem prezerwatywą,przy ostatnim stosunku zdarzył się nam wypadek i gumka została we mnie wraz z zawartością...i teraz moje pytanie miała tak któraś dziewczyna? bo trochę się stresuje gdyż to pierwszy taki mój "wypadek" ewentualnie kiedy mozna zrobić test?...

Gość gość
test mozesz zropic 14 dni po stosunku a ten z krwi okolo tygodnia ale piszesz ze sperma zostala w gumce wiedz powinno byc ok bo dodatkowo pigulki bierzesz

Gość gość
kurde dziewczyno przecież tabletki bierzesz

Gość gość
ja skonczylam niedawno pierwsza paczke tabletek anty teraz mam przerwe, facet spuszczal sie we mnie i w ciaze nie zaszłam bo mam miesiaczke

Gość vinnette
Wiem że biorę tabletki ,ale nawet przy nich zdarzają się wpadki ...wolę zapytać bo się stresuje po prostu.Dziekuję za odpowiedzi

Gość gość
to ja Ci mówię nie ma co się martwić. Ja zażywam tabletki i kończymy w środku nie przypadkiem a specjalnie dla przyjemności (oczywiście kochamy się zawsze bez prezerwatywy, bo nie po to biorę tabletki) i w ciązy nie byłam i nie jestem

Gość gość
nie martwiła bym się na Twoim miejscu, ja stosuję tylko tabletki, czaaasem z prezerwatywą, chłopak zawsze dochodzi we mnie

Gość vinetty
Dzięki Wam dziewczyny za podniesienie na duchu -Buziak

Gość gość
Dziewczyny po co się bzykacie przy takim zabezpieczeniu i macie problemy.Tylko szklanka wody mineralnej nie bedzie problemem.