Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę znaleźć mamie męża

Polecane posty

Gość gość

Moim marzeniem jest, by moja mama wyszła drugi raz za mąż. Mój ojciec nie zyje juz od bardzo wielu lat. Moja mama jest ładną choc troche zaniedbaną kobietą, prowadzi małe gospodarstwo na wsi wiec i czasu i checi nie ma na dbanie o siebie. Jej bardzo zaradna, yowarzyska i zabawna. Ma tłum znajomych, bliskie kolezanki. Ma obecnie 48 lat.Na wsi męza nie znajdzie choc jest taki jeden, co lata za nią, ale ona go nie chce. marzę by moja mama znalazła sobie kogoś jeszcze, by była szczesliwa, zycie dało jej bardzo w kosc i nie oszczedzało na niczym. Wiec... gdzie ja mam znaleźć jej meza? :) Moja mama nie umie posługiwac sie komputerem. Myslałam o anonsach matrymonialnych. Aha, moja mama nie mówi wprost, ale wiem, ze również chciałaby miec kogos przy boku bo ilez mozna zmagac sie z zyciem sama.

Gość gość
48 lat? przeciez to pomarszczona pudernica w wieku babci...

Zle trafiłaś, nie znajdziesz tutaj mądrych wypowiedzi.Nie uszczęśliwiej mamy na siłę.Jeżeli będzie chciała na pewno pozna kogoś.Może na stronie randkowej, jeżeli tak bardzo chcesz mame z kimś poznać?! Tutaj sobie odpuść,samo debilstwo!

Gość gość
na pewno nie tu, większość to oszołomy

Gość gość
Chyba macie racje :D pozdrawiam normalnych :)

Gość gość
Odpowiem Ci jak ja to widzę; najlepiej żeby któraś z przyjaciółek Twojej mamy wyciągnęła ją do ludzi, może zapoznała z kimś odpowiednim. Nie szukaj mamie towarzysz na portalach, żeby jeszcze bardziej nie cierpiała. Takie randki w ciemno rzadko prowadzą do wartościowych związków, a skoro jej życie dało w kość to już chyba dosyć niefortunnych zdarzeń... Skoro mama ma jest towarzyska, ma koleżanki to one powinny jakoś się sprawą zająć. Są na pewno w zbliżonym wieku, mają podobne zainteresowania, mają jakichś znajomych i to najlepsza droga do wyłowienia jakiegoś mężczyzny. Nie internet i portale.

Gość robak1802
Jak taka fajna to sie zenie ,problem w tym ze nieznam sie na roli a toto mam kilka dni i dopiro sie ucze pstrykac,ja z malopolski a mama?

Gość olimpias
hej, a ja szukam dla taty zony, jest akurat po ciezkim rozstaniu ze swoją wieloletnia partnerką!