Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezesełe

gardze biedronkowcami

Polecane posty

Gość prezesełe

Ja zakupy spożywcze robie tylko telefonicznie i w delikatesach,głównie Piotrze i Pawle jak człowiek, coby nie stać w kolejkach i nie mieszać się z pospólstwem i parzeć na tą całą patologię z blokowisk którą gardzę z racji swojego bogactwa z którym bez wstydu się obnoszę. Jestem prezesem, bardzo zajętym zreszta glównie uprawianiem mobbingu we firmie więc mój czas wart jest więcej niż jakieś dziadowskie oszczędności no ale ja nie o tym. Kiedyś tylko dla draki podjechałem pod biedronę swoim Porsche cabrio to ta zgraja stanęła jak stado baranów i gapili się tak jakby pierwszy raz bogatego człowieka zobaczyli, a wszyscy wyglądali jak pożal się Boże, ubrania z lumpeksów, sandały z bazarów, a co bardziej wylansowani z napojami energetycznymi a la REd Bull z Bidrony w rękach - po prostu żenada. Jak kiedyś kupiłem tej ich kiełbasy to nawet moje rottwailery nie chciały jej żreć, a ten motłoch ładuje tego pełne wózki o jeszcze popija tanim piwskiem - po prostu rozrywka po polsku, nażreć się i nachlać za parę złotych. A najlepiej jak kiedyś dla jaj napakowałem cały wózek i potem przy kasie wyciągnęłem swojo złoto master card udając ze nie wiem że w tym kołchozie można płacić tylko gotówkom to myślałem że ta chołota zabije mnie wzrokiem. A ja jakby nigdy nic zostawiłem to wszytko przy kasie, wsiadłem do samochodu i odjechałem z piskiem opon - to mówiłem ja, prezes. Czy niełuctfo ma jakieś pytanka?

Gość gość
Po czym obudziłeś się i spakowałeś plecak i do szkoły :)

Gość Emilka233333
bo jesteś głupi :P

Gość Emilka233333
poza tym nie wiem czy wiesz ,ale tak to jest ,że najbogatsi ludzie zwykle są oszczędni mimo ,że mają kupę kasy . Tzn nie wydają pieniędzy na pierdoły jak np wiedzą ,że to samo mogą kupić w almie za 30 zł ,albo w biedrze za 15..

Gość prezesełe
Emilka chcesz się poślizgać na prezesowym drążku? :classic_cool:

Gość Emilka233333
nie, mam fajnego chłopaka i on mnie zaspokaja :P

Gość gość
prezesełe jezeli szukasz "drążku"to nie to forum

Gość gość
w biedronce tez nie znajdziesz....

Gość gość
niech szuka w Piotrze i Pawle przez internet

Gość gość
Dokładnie niech poślizga sie w delikatesach!