Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co zrobić11111

Moja dziewczyna dziwacznie się ubiera

Polecane posty

Na wakacjach poznałem bardzo fajną dziewczynę. Dobrze nam się rozmawiało, ona bardzo mi zaimponowała tym że dużo podróżuje, sama się utrzymuje ( ona jeszcze studiuje) i ma wiele zainteresowań. Zostaliśmy parą, ale mam pewien problem. Moja dziewczyna dziwnie się ubiera. Nosi długie luźne sukienki, turbany na głowie- wygląda jak jakaś cyganka. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi bo było lato i jeszcze jako tako wyglądała, ale teraz jesienią nosi do tych swoich ciążowych kiecek luźne swetry, szaliki i wojskowe buty. Wygląda okropnie!!! W ogóle niekobieco...Chcę z nią o ty porozmawiać ale nie wiem jak się do tego zabrać...poradźcie...

Gość gość
jak do ciążowych - to się chłopie przyzwyczajaj;))))

Kurde ciężki orzech do zgryzienia ;P Jaka jest Twoja dziewczyna? Raczej dominująca? Słucha Ciebie jak jej coś doradzasz, krytykuje innych? Jest raczej typem "kobiety sukcesu, feministki"? Jeżeli któraś z tych opcji to ciężko będzie z nią porozmawiać bo takie zazwyczaj nie słuchają innych i myślą że tylko one mają racje.. jednak jeżeli nie i często rozmawiacie i macie normalny kontakt myślę że po prostu pójdźcie na zakupy pod pretekstem tego że Ty cos chcesz kupić i moze zaproponuj jej też coś ciekawego.. nie mówie tu o d****arskich strojach, bo się obrazi.. tylko coś sexy ale też z KLASĄ...

Gość gość
temat prowokacja a co jest bardziej kobiecego od ciążowej sukienki ? dżinsy i glany ?

Gość gość
nie piertol, że przedtem nie zauważyłeś że ma specyficzny sposób ubierania po prostu latem nosiła mniej warstw na sobie i gapiąc się na jej roznegliżowane ciało turban na głowie ci nie przeszkadzał zamiast zmieniać swoją dziewczynę zmień swój sposób myślenia

Gość gastrolka
widocznie chce być oryginalna

Ma trochę feministyczne poglądy....ale zawsze słucha jak inni mówią coś z czym się nie zgadza i nie atakuje.... Co do zarzutu o prowokację- użyłem tego stwierdzenia- ciążowe sukienki jako porównania. Ona nie ubiera sukienek dla kobiet w ciąży, ale takie szerokie. Wiele kobiet ingeruje w to jak wygląda ich facet i jest to ok, ale facet nie ma już prawa zwracać uwagi na to jak ubiera się kobieta? Przyznaję że w lato wyglądało to ok, ale teraz z tymi swetrami itd... Nie oczekuje że zacznie się ubierać jak dzi***a ale chciałbym żeby wyglądała bardziej kobieco...Może pójdę z nią na zakupy, chociaż ona nie lubi galerii handlowych bo nie podoba jej się to z kąt są te ubrania, to że cena jest niewspółmierna do jakości i ogólny konsumpcjonizm....

Gość gość
przestań marudzić chłopie laska nosi sukienki więc co kwękasz napisz wprost że wkurza cię że nosi wszystko workowate i nie widać sylwetki a ty chciałbyś się pochwalić swoją zdobyczą pacan z ciebie

Gość gość
Dziewczyna ma styl, sam sex.

Gość gość
Masz dziewuchę na jaką sobie zasłużyłeś. Elegancka kobieta z klasą nawet nie spojrzy na byle co.

Gość mkoallam
ale się uśmiałam :P :D🖐️

Powtarzam - kobieta chce zmieniać swojego faceta - wszyscy uważają że to ok, facet ma jakieś ale - wylewa się na niego wiadro pomyj. Prosiłem o radę a nie o ocenę tego jak myślę. Wydawało mi się że na takim anonimowym forum mogę poruszyć tego typu kwestę, ale najwidoczniej nie wolno. Tylko jedna osoba coś doradziła...reszta pokazała klasę...

Gość gość
Dziewczyna ma po prostu swoj styl i wbrew pozorom jest modna i na czasie, a facet to prosty jak cep i jedyne co dla dziewczyny przewiduje to szpilki i mini. Pewnie sam wygladasz jakbys mial 50 lat.

Gość gość
"Powtarzam - kobieta chce zmieniać swojego faceta - wszyscy uważają że to ok" bo faceci to przeważnie daltoniści i bezguścia gdyby nie ich matki i dziewczyny to w większości wyglądaliby jak łajzy

Wcale nie chce jej ubierać w miniówy i szpile ! to co facet nie ma prawa mieć swojego zdania co do wyglądu dziewczyny? Ja wyglądam normalnie, jestem średniego wzrostu (moja dziewczyna ma 1, 50 więc pasujemy do siebie), jestem dobrze zbudowany bo preferuje aktywny tryb życia....ubieram się też prosto w jeansy, koszulki i bluzy...mojej dziewczynie przeszkadzał zarost to się gole regularnie bo chcę jej się podobać...co w tym złego że chciałbym żeby wyglądała kobieco?

Gość gość
to jej to k***a powiedz!!! a nie jeczysz jak p***a

Ja chcę jej to powiedzieć ale w jaki sposób mam to zrobić żeby jej nie urazić? TO FORUM JEST CHYBA DLA TYCH CO SZUKAJĄ RADY A NIE OSZCZEKIWANIA!

wszystkiego nie zmienisz, jeżeli taki ma gust to koniec. Możesz zaproponować jej jakieś nowe elementy czy zamienniki, ale cudów nie zdziałasz. I nie, wcale nie jest ok jak kobieta chce zmieniać wszystko w ubiorze faceta.

Gość gość
no nie wiem, moze zacznij od tego turbana na glowie, powiedz, ze wyglada jakby maskowala lysa glowe po chemii. Powiedz ze wszyscy twoi znajomi pytaja o stan jej zdrowia i rokowania, ze wszyscy ci wspolczuja a ty juz nie masz sily wyprowadzac ich z bledu.

Gość gość
Wojskowe buty można zamienić na delikatniejsze damskie botki/kozaki sznurowane w takim niby wojskowym stylu, ale o wiele ładniejsze, sukienki jak ciążowe można zamienić jesienią i zimą na fajne swetry do połowy uda + plus grube rajstopy, wiele kobiet tak się ubiera i taki styl nie odbiegałby daleko od stroju twojej dziewczyny, tak więc coś można z tym zrobić, ale kwestia jak to ując powinna leżeć w twoich rękach, bo ty jaz nasz bardziej niż my :) Możesz jej też zaproponować taką zabawę w centrum handlowym, że najpierw ona wybiera dla ciebie ciuchy, a potem ty wybierasz dla niej, opowiedz że kumpel tak zrobił z dziewczyną i było śmiesznie, mógłbyś pokazać że może nosić coś bardziej kobiecego, bylebyś właśnie niechcący nie przesadził, wybierz jakiś w miarę codzienny strój, nie musicie tych ciuchów kupować, ale może spodobałyby się jej twoje propozycje :) czasem człowiek nie wie, dopóki się nie zobaczy w lustrze.

Dziękuje za rady...może spróbuje tej zabawy ale prędzej ją namówię na jakiś Second- Hand niż galerie

Gość gość
jak nosi ciążowe sukienki to znaczy że chce mieć dziecko. Podświadomie ubiera się pod tym kątem. I co w tym złego? Przygotuj sie do ojcostwa.

Gość gość
oj będą alimenty i pójdzie w ruch kasa uskładana na różnych kontach :D:D:D

Gość gość
To prostacka dziewucha. Jakby mój syn przyprowadził taka łachudrę do domu, to by wyleciał razem z nią.

Gość gość
moze juz jest w ciazy? o.O

Gość gość
Kobieta? turban? W Polsce? trochę na granicy normalności :)

Gość gość
mi sie podobaja oryginalni ludzie. a ty jestes tepym burakiem. wiele studentek sie ubiera w ten sposób i wyglada dobrze

a ja domyślam się o jaki styl chodzi...mnie się nawet podoba, a autor może wiele nie zwalczyć, bo takie oryginalne osoby raczej nie dają się przekonać.

Gość gość
poza tym gdyby sie dała przekonwac byłoby to ze strata dla niej. Ja kiedys dla faceta przestalam chodzic na sportowe treningi bo zajmowały mi wiele czasu. Potem jak sie kłócilismy to mu to wymawiałam, i byłam wkurzona o to. W koncu sie rozstalismy po wielu latach, zełuje tylko ze nie wczesniej, i ze zrezygnowałam dla debila z tylu fajnych rzeczy... poza tym co innego jakby laska sie ubirała po prostu głupio, np. koszula w krate, spodnie w paski, bo nie umie sie ubrac. Ale jak ona ma konkretny styl co lubi to naruszanie tego jest powazna ingerencja w jej osobowosc i nie widze sensu.. Jeszcze pytanie, czy autorowi przeszkadza tylko dziwacznosc- i sie boi co "ludzie powiedza", czy na serio mu sie ona nie podoba w tym, tylko na co sie zadawał z nia?