Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozytywny test ciążowy w 19dc

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tak miał? Podejrzewam,że owulacja wystąpiła wcześniej,a mam cykle 28-30dniowe. Ten test ,ktòry zrobiłam podobno wykrywa ciazę kilka dni po zaplodnieniu,chyba 6 dni po. Proszę p jakieś opinie. Na potwierdzenie usg musze jeszcze sporo poczekac. Pozdr.

Gość gość
Test wykrywa ciążę 6 dni po zagnieżdżeniu się zarodka, czyli dwa tygodnie po stosunku. Po jakim czasie od nasikania odczytalas wynik?

Gość gość
W 9,10 i 11 dniu bylo ptzytulanie,10 i 11dnia cyklu test owulacyjny wyszedl fodatni. 18dc jeden test ciazowy wyszedl ujemnie a 19dc ten czulszy test wysxedl pozytywnie-druga kreska slasza od kontrolnej,ale bardzo widoczna.

Gość gość
Test pokazal druga kreseczke po okolo 30-40 sekundach

Gość gość
ze kiedy ci wyszedl dodatni?? po ilu dniach??

Gość gość
Nie ma takiej opcji, żeby test wykrył ciążę 8-9 dni po owulacji.

Gość gość
Mozliwe bo w 1ciazy zwykly test mi wyszedl 10 dnia po owulacji

Gość gość
Od owulacji do zagnieżdżenia mija CO NAJMNIEJ 5 dni. Bhcg zaczyna być produkowana dopiero po zagnieżdżeniu. Stężenie w moczu jest mniejsze niż we krwi.

Gość gość
Test powtorze w 28dc ,wtedy powinnam dostac @ Na razie z rezerwa do tego podchodze ;-)

Gość gość
A mojej koleżance test o czułości 10 wyszedł pozytywny 10 dnia po stwierdzonej na USG owulacji. Także wydaje mi się, że jak najbardziej test może być wiarygodny. Ja już gratuluję :D

Gość gość
Ja wlasnie robilam ten najczulszy i wyszla slaba ta kreska,dlatego poczekam jeszcze kilka dni i powtorze test. Mam nadzieje ,ze to ciaza. Pozniej napisze jaki to test. Wiem ,ze to wszystko jakos wczesnie ,ale tak czasem bywa :-) Miesiąc wczesniej nie bylam w ciazy to i zaden test nie pokazal kreski.

Gość gość
ten test, który robiłam to 1First Response, test pokazuje wynik 6 dni przed spodziewana @

Gość gość
a czemu nie??? przytulanie ;) a co sex ? każdy tam ma swoje nazewnictwo...

Ludzie, nazywajmy rzeczy po imieniu. Może niedługo w książkach od biologii będzie muszeleczka zamiast damskich narządów płciowym, a zamiast penisa ptaszeczek. Poniektórzy tutaj chyba w rozwoju się cofają ;/. Seks to seks a przytulanie to przytulanie. Tak jak schabowy to schabowy a nie jakaś tam zapiekanka.

Gość gość
jak nie masz się czego czepić to się drzewa czep ;P najpierw popatrz na siebie, temat sobie nowy zacznij i czytaj ze zrozumieniem!!!

Gość gość
Drugi test wyszedł pozytywnie ;-) Jutro jeszcze hcg zrobię i czekam na usg. Dzięki za odp.

Gość gość
na tescie dwie grube krechy, nawet testowa lekko ciensza.. czekam tylko na hcg...

Gość gość
Ciaza potwierdzona takze jest mozliwe,ze test wyszedl tak wczesnie. Wczesna owulacja i test najczulszy wyszedl tak wczesnie .

Gość Adusia28

Dziewczyny! Jestem starającą się od roku. Mam 28 lat. Z mężem chcemy drugiego dziecka. 1 córka ma 6 lat. Każdego miesiąca od roku mam objawy ciążowe. Mówią, nie myśl to się uda. Nie. O tym nie da się nie myśleć. Teraz mam 18 dc. Od tygodnia mam mdłości. Zawroty głowy... Tak jeszcze nie miałam. W dzień mogłabym spać a przychodzi godz 22 i spanie odchodzi. Boję się znowu się nastawić. Kolejne rozczarowanie. Myśl, że jestem do niczego. Pomóżcie.