Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie mój mąż i sex z nim kocham go ale jest ohydny to zoboczeniec

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny temat mnie rozbawił juz dawno nie czytałam takich głupot ja tez nie jestem zwolenniczka perfidnego brutalnego seksu ale ty juz przegielas swoja pruderyjnoscia to jest wazny temat w małzenstwie bo na tym ono sie tez opiera rozmawiaj z mezem powiedz co lubisz czego nie ale nie mozesz byc az tak bierna i niedostepna

Gość verissa
musisz być dla niego dobra żoną czyli damą na salonie a d****ą w łóżku inaczej nie jesteś dobra żoną ..przykro mi

Gość momy
Nie powinnaś robić czegoś na co nie masz ochoty ...nie powinnaś sie do tego zmuszać . Powinniście pójśc do seksuologa. Facet tex musi sie dostosować.

Gość gość
Miałam orgazm kilka razy, ale najczęściej nasze pożycie wygląda tak, że po prostu mąż zaczyna mnie całować pieścić, a ja go odtrącam. Co masz na myśli, pisząc "dobry ostry seks"?

Gość gość
jesli twoim zdaniem seks jest niemoralny to dlaczego decydowałas sie na małzenstwo

Gość mlode pelikany
nawet zagorzaly katolik tak nie gada jak ten prowokator a wy wierzycie XD slabe prowo ...

Gość gość
Prawdę powiedziawszy to ja sama nie wiem, co lubię.. Wiem, że lubię, gdy mnie pieści, ale to jest zboczone!

Gość mleko matki najlepsze
A czy mąż ssał ci piersi kiedy karmiłas? To wtedy nawiązuje się piękna więź między małżonkami. Mąz uwielbia też patrzeć jak karmię Maciusia. Kochamy się dużó i pieszczoty piersi z ssaniem mleczka to część naszego rytuału.

Gość gość
Bo kocham swojego męża najmocniej na świecie.

Gość gość
dziewczyny to jest prowo autorka ciagle powtarza ze to jest niemoralne grzeszne bedzie sie musiała spowiadac odtraca meza dajcie spokoj zeby wierzyc w takie głupoty jak tu pisze 5 lat chodzili i trzymali sie tylko za raczki

Gość mlode pelikany
hihihi to trzeba bylo isc na zakonnice a nie na zone XD

Gość gość
dobrze ze kochasz meza ale udana strona fizyczna malzenstwa jest jego cementem

Gość gość
słabo, w ten kalendarzyk to już nikt normalny nie uwierzy

Gość gość
ktos kto kocha meza całym sercem nie mowi ze go brzydzi i jest zboczony , autorka z jednej strony lubi z nim pieszczoty do pewnego momentu , wiec ja gdyby maz mnie brzydził nie pozwoliłabym sie wogole dotknać ,

Gość gość
Każdy robi to co lubi. Więc nie zmuszaj sie do niczego, a jak mu nie pasuje to niech spada, zawsze sie znajdzie jakaś głupia pusta służebnica co zrobi wszystko żeby zadowolić faceta. A wy sie nie posrajcie za tymi swoimi chłopami. I tez uważam ze oral jest bolesny i w tym jestem od was wartosciowsza, ze nie zniżam sie do tego poziomu, żeby facetowi ssać penisa ;)

Gość gość
Prowadzę kalendarzyk, tzn, że mierzę codziennie o stałej porze temperaturę i robię wykresy. To takie dziwne? Właśnie z jednej strony mi się podobają jego pieszczoty, a z drugiej wiem, że to zbereźne.

Gość gość
A ja rozumiem autorke,mam podobnie i nie chodzi tu o kwestie religijne,ze nie wypada czy cos w tym stylu,mnie poprostu seks oralny brzydzi,probowalam nie raz sie przemoc,ale za kazdym razem mam odruchy wymiotne,nie powiem ze nie jest milo gdy maz mi to robi,ale jak sobie pomysle ze on potem caluje nasze dziecko to tez jakos mi tak nieswojo i mu juz na to nie pozwalam.Ktos napisal ze facet jesli nie dostaje tego czego chce od swojej zony zdradzi wczesniej czy pozniej,no coz jesli on to zrobi to bedzie swiadczylo tylko o tym jakie ma plytkie myslenie i ze tak naprawde nie powinien zakladac rodziny tylko zyc w wolnych zwiazkach bez zobowiazan.Kiedy dowiem sie ze mnie zdradzil to bedzie koniec potraktuje go okrutnie i zostawie w samych skarpetkach,on o tym wie i watpie by to zrobil za bardzo kocha nasze dziecko

Gość gość
wy tu na serio kazdy z tym seksem oralnym? Ja nie rozumiem dlaczego najezdzacie ze sie babka brzydzi, moim zdaniem to normalne sie brzydzic takich rzeczy... Ludzie teraz sa obleśni. Mnie własnie brzydza lachociagi, mam tez wrazenie, ze moze ludzie czesto ten seks maja za czesto, ze ich przestaje krecici musza robic jakies obrzydliwe rzeczy, niedługo sranie na klate bedzie norma.

Gość gość
ja wam powiem, ze nie wiem ile macie lat, ja mam 35, i moi rodzice, ogólnie te starsze pokolenia kiedys tego nigdy nie robiły, i seks im sprawiał przyjemnosc. Ja tam nikomu nie bronie seksu oralnego, ale co mnei rpzeraza ze to jest teraz norma i ze ludzie nie rozumieja, ze ktos sie brzydzi , co jest b normalne w sumie niz niebrzydzenie sie tego... jeszcze seks analny tez jest norma, nie boicie sie ze nie bedziecie trzymac kupy? Wiele szanujacych sie dziwek nigdy nie daje analnie