Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaadowolonaa

mam swietny sposob na piekne dlonie

Polecane posty

Gość zaadowolonaa

Kochane w koncu odkrylam kosmetyk na piekne paznokcie zero suchych skorek wokol nich moje dlonie sa zadbane i piekne dlugo czekalam na cos takiego

Gość zaadowolonaa
Jest to balsam z avonu malutki bo 15 ml jednak bardzo wydajny i co wazne jego przystepna cena 7,99 zl.. kochane zamowilam go tak nie majac przekonania bo probowalam naprawde roznych juz kosmetykow i zabiegow domowych jednak onim juz na drugi dzien skorek prawie nie bylo a dzis jest czwarty dzien odkad go uzywam i nie ma ich wcale a moje dlonie sa iekne a takze pokonalam zniszczone od tipsow i rozdwajajace sie paznokcie

Gość gość
jak dla mnie wszystkie kosmetyki z avonu to największy s**t

Gość zaadowolonaa
uwierz tez tak myslalam i generalnie nie zamawiam nic z avonu jednak jak kuzynka dala mi obejrzec katalog i tak zamowilam ten balsam chwytajac sie wszystkiego to poprosty bomba kocham ten balsam ..a do tego jak pieknie wygladza usta jest to balsam do wszystkiego co jest mocno suche na ciele

Gość gość
srutu tutu by mieć piękne dłonie wystarczy zrobić peeling z cukru i oliwy, kosmetyk ze składników które każdy ma w kuchni potwierdzam opinię że kosmetyki Avon i Oriflame to przereklamowany badziew

Gość zaadowolonaa
robilam takie pilingi dzialaja na chwile a poza tym nie nosze wrzedzie ze soba oliwy i cukru a ten maly balsamik mam zawsze pod reka jest boski a moje dlonie zakochalam sie w nim

Gość gość
jak się dokładnie nazywa?

Gość zaadowolonaa
olejek rycynowy bardzo mocno sie klei lepi ..odpada na dlonie

Gość zaadowolonaa
uniwersalny balsam naturals avon 15 ml

Gość gość
Ja odkryłam już dawno, ten sposób nazywa się "maść na pękające brodawki sutkowe" (tak!), kupuje się w Rossmanie tubkę za 8 czy 9 zł (30 albo 35 ml) i starcza na jakieś 3 lata codziennego używania.

Gość gość
Zadowolona, mozna u ciebie kupić avonki?