Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawcio71

Trudny związek

Polecane posty

Gość Pawcio71

Jestem z dziewczyną od 4 lat zwiazek jest na odległośc, jak rozmawiamy twierdzi że bardzo mnie kocha i potrzebuje, snuje plany o naszej wspólnej przyszlości ślubie, mieszkaniu opowiada jak to wyobraza sobie jak bedzie wygladac nasze wspolne mieszkanie, ale podczas jednej z rozmow jak zapytalem sie jej czy chce ze mna byc odpowiedziala że na chwile obecna chce tylko mnie bo nie wie co bedzie pozniej. Troche zaniepokoilem sie tym stwierdzeniem na "chwile obecna" bo wydaje mi sie ze jak ktos twierdzi ze bardzo kocha i potrzebuje jak najwiecej bliskosci danej osoby to chce z nim byc na zawsze a nie na chwile obecna! Co o tym sadzicie? czy moze sie doszukuje jakis ukrytych pod testów!

Gość gość
Być może był to lapsus słowny ale mnie się wydaje, że jesteś jej kołem zapasowym, jak nie znajdzie innego, lepszego od Ciebie, będziesz jak znalazł.

Gość Pawcio71
A po czym to wnioskujesz?

Gość gość
4 letni związek na odległość? Coś mi się wierzyć nie chce, że jesteś tym jedynym

Gość gość
Człowieku, czasy romantycznych miłości dawno minął. Czy "na odległość" znaczy, że wcale się nie spotykacie tylko świergolicie sobie przez skaypa?

Gość Pawcio71
Widujemy się dwa razy w miesiący na weekendy!

Gość Pawcio71
Wedlug relacji jej rodziny jak sie widzimy zmienia sie nie do poznania tzn swiata nie widzi poza mna a wyglada jakby sie dopiero we mnie zakochała1

Gość gość
ja z chlopakiem jestem 15 miesiecy na odleglosc i juz mamy mieszkanie na oku..a wy 4 lata i dalej osobno.koszmar

Gość gość
"Wedlug relacji jej rodziny jak sie widzimy zmienia sie nie do poznania " tzn, że na co dzień zachowuje się jak dz.iw.ka?