Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xitnaz

jakie Granice i czy warto

Polecane posty

Gość xitnaz

mam 15 lat i jestem z 20 latkiem czy to moze byc normalne ? jestem w dodatku niższa o wiele od niego ale on mowi ze zalezy mu na tym zwiazku .. jakie mam mu dawać granice .. pomocy

Gość gastrolka
a co nie wiesz co i jak

Gość xitnaz
noo czy ta różnica wiekowa cos zmienia ? chce by ten związek trwał jak najdłużej too w porównaniu do zwiazku W równym wieku mam dawac jakies granice ? czy coś ?

Gość migomigo
jedyna wazna granica w tej sytuacji jest to, zebys nie zaszla w ciaze. poza tym kochaj i rob co chcesz ;)

Gość gość
Nie wiemy co to za człowiek, więc nie wiemy czy warto. Na Twoim miejscu na razie po prostu starałbym sie z nim zaprzyjaźnić. To znaczy sprawdzić ile może dla Ciebie zrobić, czy coś Was łączy (zainteresowania), czy możesz na niego liczyć, czy będąc z nim rozwijasz się, mądrzejesz, zaczynasz wierzyć w siebie, czy odwrotnie. Żadnego całowania się, tym bardziej seksu.

Gość gość
Rozegrasz to mądrze - byc może będziesz miała wspaniałego człowieka u boku. Różnica wzrostu nie ma znaczenia, a wieku - uważaj czy nie zaczynasz się czuć wykorzystywana - jesli tak, postaw Granice