Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcat

Wygląd

Polecane posty

Gość Tomcat

Witam, mam dość nietypowy problem i prosiłbym o radę. Otóż mam 19 lat i bardzo delikatne, dziewczęce rysy twarzy ( do tego długie rzęsy i duże ciemnobrązowe oczy) i choć jestem dosyć wysoki (182cm) to ludzie nagminnie, prawie codziennie mylą mnie z dziewczyną, zauważają pomyłkę dopiero jak się odezwę. Problem jest tym większy, że noszę długie blond włosy. Ktoś powiedziałby że mogę ściąć, ale to nie wchodzi w rachubę, bo z jeżykiem wyglądam jak dwunastolatek. Z dwojga złego wolę to pierwsze. Zarost mam mizerny, miękki i prawie niewidoczny, brody też więc nie zapuszczę (mógłbym pokazywać klatę, bo tam kudeł urodzaj). W dodatku jestem chudy- ważę 72kg i przez to mam nawet wcięcie w talii, czujecie-wcięcie u faceta? Dodam, że hormony mam w normie, badanie zrobiłem w tajemnicy przed rodzicami, a gejem nie jestem więc sobie darujcie takie sugestie. Co mam zrobić? Iść na siłkę? A co zrobić z twarzą, żeby wyglądała bardziej męsko?

Gość viceklita
czy nie bierzesz pod uwagę tego, że dzięki temu co podarowała natura możesz kuupę kasy zarobić jako model , wpisz w wyszukiwarkę Andrej Pejic

Gość Tomcat
Nawet ładna z niego babka ale kiecki nosić hmmm... nie wiem. Ale cholera, coś w tym jest. Kilka dziewczyn powiedziało mi że zazdroszczą mi nóg. Ale wolę jak dziewczyny mówią mi inne rzeczy.

Gość viceklita
jeżeli uważasz, że forsa nie śmierdzi to wskakuj w kilt lub spódnicę i zarabiaj forsę jako model chyba się orientujesz, że można sporo zarobić

Gość Tomcat
Gdzie można zgłosić podszyw?

Gość gość
moze potnij sie nozem albo wytatuuj kropki na powiekach. A tak serio to bedziesz mial problem ze znalezieniem ladniejszej od siebie dziewczyny. Wiekszosc z nich ma rzesy ledwo widoczne i przy tobie beda wpadac w kompleksy.

Gość gość
Może z wiekiem zmężniejesz.

Gość gość
Jeśli będzie chciał zrobić karierę to będzie musiał.

Gość gość
Ja bym jednak ścięła te blond włosy i wybrała wygląd 12 latka. Dziewczyny lubią małych chłopców :D Poza tym daj sobie jeszcze z trzy lata, powinieneś w tym czasie trochę zmężnieć i zestarzeć.

Gość Tomcat
Mały nie jestem :) ale jak miałem jeżyka to wszędzie pytali o dowód, a jak mam długie to nie, dziwne.

Gość gość
To nie rób jeżyka, tylko zaczeskę :P Taką jaka się robi jak wieje wiatr pedalny.

Gość Kinky Peweks
pedau :):):):):):)

Gość gość
nie p*****l tylko wskakuj w bikini i leć do lagerfelda!

Gość Tomcat
Hahaha, właśnie napisałem o moim problemie znajomej i stwierdziła mi, że mam "słodki pyszczek". A jak koniecznie chcę być bardziej męski to jej brat może mi złamać nos za darmo.

Gość przyznaj sie
lubisz brać z polykiem