Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystawił mnie chłopak

Polecane posty

Gość gość

Kilka prob spotkania i sie nie udalo. Mianowicie kolega zapraszal mnie do kina, za pierwszym razem nie wypalilo bo ja nie mialam transportu, a za drugim okazalo sie ze on ma goraczke i bedziemy musieli sie spotkac innnym razem. Chlopak chyba jest niepowazny. Wczoraj mi pisal ze na 100 % bedzie, a dzisiaj cos takiego... wkurzylam sie i napisalam do niego cos takiego " nie interesuje mnie to, wczoraj pisales ze na 100% a dzisiaj cos takiego, chyba jestes niepowazny, ja juz jestem pod kinem" po czym on napisal ze przeprasza itp. A ja ze "moze i dobrze bo nie chcialo mi sie wychodzic w taka pogode", a on "pisalas ze jestes pod kinem" JA : "klamalam" Wyszlam na ostatnia kretynke, tak?

Gość gość
Asz to d**ek Ty też tak zrób:p no nie może chłopaczyna chory rozłożyło go a Ty się czepiasz.

Gość gość
Nie wyszłaś na kretynkę tylko na wariatkę :) Ale nie martw się takie zachowania pociągają facetów:) tylko bądź w swoich szaleństwach konsekwentna - jak stoisz pod kinem to nie pisz za chwilę że jednak nie....Gdy zaczynałam się spotykać z moim facetem raz mnie zdenerwował bo mieliśmy się zobaczyć w niedzielę, ale on nie napisał o której...więc ja mu napisałam o 12 czy już do mnie się wybiera...on na to że w sumie to nie wie czy przyjedzie czy nie ( jak się potem okazało żartował, bo zaraz miał wyjeżdżać). Ja mu nic nie napisałam, tylko zadzwoniłam do przyjaciółki która do mnie przyjechała... wyjeżdżałyśmy z nią z pod mojego domu i dosłownie po minucie minęłyśmy mojego teraźniejszego, ale nie zatrzymałyśmy się tylko pojechałyśmy dalej...telefon miałam dodam wyłączony....podjechałyśmy do knajpki ( w mojej mieścinie jest trzy i to wszystkie w jednym miejscu), on przyjechał, przywitała się ale pojechał jeszcze podrzucić gdzieś kumpla który z nim przyjechał.... w tym czasie zadzwoniła do nas kumpela z zaproszeniem na kawę- pojechałyśmy a w kanapie zostawiłam adres pod którym mnie znajdzie( bez szczegółów, nazwę ulicy, koleżanka miała stół ogrodowy widoczny z drogi, także każdy głupi by trafił) ..no i przyjechał:)

Gość gość
Watpie w to... bo widzialam go dzien wczesniej i byl zdrowy

Gość gość
Więc może zmienił zdanie,a choroba była tylko wymówkaa

Gość xantrypa ole
dwa dziecioly sie spotkaly z jednej szkoly

Gość gość
tez mi sie tak wydaje ze zmienil zdanie. A co gorsze ja mu napisalam zeby nie sciemnial i napisal prawde jezeli nie chce sie spotkac. juz nie odpisal

Gość gość
To masz odpowiedź.Nie zawracaj sobie nim głowy.