Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KONKUBINA OJCA

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec przyprowadził sobie do domu babe. Ciagle przez nia kloce sie z ojcem , buntuje go przeciwko mnie, do tego stopnia ze nawet chcial mnie wyrzucic z domu. Jak mam sie jej pozbyc? Albo chociaz ograniczyc jej wizyty w naszym domu, np zeby przychodzila tylko jak jest ojciec. Może ktos wie jak rozwiazac taki problem

Gość gość
sama wychowuje dziecko wiec nie stac mnie nawet na stancje

Gość gość
to wypieprzaj do gacha, który ci dziecko zrobił i pozwól wreszcie ojcu żyć po swojemu w SWOIM domu!!!

Gość gość
wypieprzaj to Ty z tego tematu a tak dla Twojej wiadomosci gach nie zyje

Gość gość
to idź do pracy! dziecko przecież dostaje rentę po ojcu! wtedy będzie cię stać na wynajem!

Gość gość
pewnie! najlepiej siedzieć ojcu na garbie i go doić!

Gość gość
autorko pozytywnych odpowiedzi to raczej nie spodziewaj się tu , bo tu samo chamstwo siedzi...

Gość gość
a jakie ma dostać "pozytywne odpowiedzi"??? mamy ją chwalić za to, że kase od ojca wyciąga i nie pozwala mu ułożyć sobie życia tak jak on chce i z kim chce? ona ze swoim bękartem jest najważniejsza?

Nie możesz zabronić ojcu ukladać sobie życia.Często jest tak że kobiety potrafią umiejętnie podejść faceta a ten zrobi wszystko na jej zyczenie.Gdy będziesz tylko z ojcem porozmawiaj na spokojnie, może dama zabierze tatę do siebie? Pewnie ma swoje mieszkanie? Zwykle tak robią baby że zostawiają swoją chate dzieciom a idą do konkubenta! Takie są teraz cwane d**y! Rozjaśnij umysł swojemu tatusiowi zeby myslał głową, nie tym co siusia!