Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 www.alkapask.pl do postu powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marradi 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Zapraszam, aby zajrzeć ;) http://www.vinted.pl/members/484943-catrinn/ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 Dodatki i akcesoria dla kobiet: www.dodateria.com.pl Torebki, szale , biżuteria, okulary, ozdoby do włosów itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 ja przesz internet najczesciej kupuje ciuchy, buty, dodatki i elektronike. I to czekam na wyprzedaze w usa, zamawiam u nich i korzystam z http://www.send-2.pl/ ktorzy przywoza mi zamowione rzeczy. Okazuje sie ze w ten sposob mozna kupic wiele markowych rzeczy w o wiele nizszych cenach niz w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Ja rowniez kupuję ubrania przez internet ;) wychodzi dużo taniej niż kupować w sieciówkach. Ostatnio wpadł mi w oko sklep allinside.pl ;) Tam dopiero jest mnóstwo przecen ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikens 0 Napisano Luty 9, 2015 Też lubię tam zamawiać! Ale ostatnio skusiłem się na taki grubszy sweter z http://risardi.pl/mezczyzna/swetry-meskie i też był niezły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2015 Ja przeróżne rzeczy kupuje w sklepie. Moim ulubionym sklepem jest allinside.pl, kupuję tam ubrania, elektronikę, prezenty dla bliskich, itp. Dużo kupuję tam fajnych rzeczy. Ostatnim moim zakupem z tej strony jest tablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnySopot 0 Napisano Styczeń 26, 2017 Ja często robię zakupy przez internet. Moją ulubioną stroną jest http://www.cozacena.pl/ Jestem bardzo zadowolonym klientem tej strony jest świetna a rzeczy które tam kupowałem są rewelacyjne. Bardzo dużo rzeczy tam kupuję, od kosmetyków, przez ubrania i akcesoria dla dzieci, po elektronikę. Mogę porównać ceny i oszczędzać pieniądze. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greys90 0 Napisano Marzec 6, 2020 Ja staram się porównywać ceny tych samych produktów w różnych sklepach internetowych. Czasami potrafią się sporo różnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szczypiorek- 0 Napisano Marzec 19, 2020 Też porównuję ceny tych samych produktów, bo różnice są czasami naprawdę duże. Czytam też zawsze opinie o danym produkcie, żeby kupić jak najlepiej. Natomiast jeśli kupuję jakiś droższy sprzęt wolę kupić drożej ale w sprawdzonym stacjonarnym sklepie niż np. przez allegro, gdzie trudno było by reklamować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Marzec 26, 2020 No tak i to najlepsza forama ale wiecie co to też świetna okazja, żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy. Wczoraj zajrzałam do superwnetrze.pl i mają teraz cały asortyment brabantia w promocji i to jakiej. No nic tylko robić zakupy, tym bardziej, że to świetna marka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rokus12 0 Napisano Wrzesień 18, 2020 Możecie sprawdzić super ofertę sklepu Happy Babies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D 1 Napisano Luty 26, 2022 Chyba nie skorzystam, bo jak czytam "niezłe jakościowo" to zazwyczaj okazuje się do kitu. Nie lubię szastać pieniędzmi ale jak kupuję to porządną jakość. Prosty przykład z zakupem stolika kawowego. Obejrzałam ich sporo ale tylko oferta scandicsofa.pl spodobała mi się, a to dlatego, że te jakość było widać gołym okiem i nie zawiodłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiazontek 0 Napisano Marzec 16, 2022 A ja zapraszam do Bass Polska, każdy znajdzie coś dla siebie, od sprzętu do kuchni po ogród. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 26 Luty Pewnie, że tak. Często zamawiam naturalne kosmetyki na prezent w e-sklepie Pachnąca Kraina jak np. olejek Busajna. Doskonały jest, skóra po nim jak wyprasowana tak ją ujędrnia, wyładza, a i nawilża super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano 11 Kwiecień Jeżeli chodzi o częstotliwości kupowania (online, bo stacjonarnie nienawidzę) można powiedzieć, że non stop mam pieniądze w locie, ale ja robię tak, że wolę zrobic parę dużych zamówień ze sklepów i wybrać te najlepsze ubrania po przymiarce niż frustrować się, że np jedyne zamówione 2 rzeczy jednak niedoborze na mnie leżą. Paypo moim najlepszym przyjacielem Znam swój styl i kolory, w których wyglądam najlepiej. Kupuje zwykle gdy coś mi się podoba i wiem, że będę w tym chodzić. Nie zostawiam ubrań, których nie mam z czym połączyć lub gdy nie zamówię od razu do nich odpowiedniego dołu czy góry. Dodam, ze podstawą są dla mnie zawsze wygodne klasyczne proste jeansy https://aj-clothes.com/jeansy-straight-fit-damskie/ A takie można znaleźć na przykład tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach