Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi2020

Jak go poderwać

Polecane posty

Gość mimi2020

Hej :) Proszę o pomoc. Sprawa przedstawia się następująco - ja mam 20 lat i nie umiem podrywać faceta, na którym mi zależy. Jeśli dla żartów, zakładu, to ok, wychodzi super, jeśli mi zależy - trema i strach przed porażką, który mnie paraliżuje i wyklucza rozsądne myślenie o technikach, które działają jeśli na kimś mi nie zależy. Najbardziej hamuje mnie właśnie lęk przed porażką (chyba jestem zbyt ambitna). On ma 23 lata, studiujemy na jednym wydziale i współpracujemy w ramach jednej organizacji. Ma za sobą długi związek, potem długo nic. Mi na nim zależy jak nie wiem co. Nie wiem co on na to. Generalnie on nie wie, że mi się podoba. Muszę mu to jakoś okazać, ale nie wiem jak. Wspólny przyjaciel poradził, żebym jutro, przy okazji pożyczania książki i przytulenia (w gronie dobrych znajomych zawsze witamy się przez przytulenie) delikatnie "cmoknęła" go w policzek. No i już mam tremę. Boję się, że się połapie i nie będzie chciał mieć ze mną nic wspólnego. Pomóżcie!

Gość mimi2020
A, jeszcze jedno. Kiedyś jak poszliśmy razem na wesele to na przywitanie delikatnie pocałował mnie we włosy. Ja nic, bo wtedy nie byłam pewna, trzymałam trochę dystans. Ostatnio jak siedzieliśmy u niego w domu jeszcze z jednym kolegą on mnie obejmował ramieniem. Ale nie wiem, czy on ma tak do każdej.... W ogóle nie wiem co robić.

Gość Kinky ToDay
Baby som poebane :) dobrze ze nie mam takiego magla w głowie jak ty :)

Gość Kinky ToDay
Jak zrobie Tak, to on sie połapie że Tak, Jak nie zrobie Tak to on sie nie połapie że Tak. Jak Nie to on sobie pomyśli że Tak, Jak Może to boje sie że mnie odrzuci... :classic_cool:

Gość Kinky ToDay
Dotknął mnie palcem, to znaczy ze sie mu podobam albo ze może każdą dotyka palcem i wtedy to znaczy ze sie jemu ta dziewczyna podoba ?

Gość Kinky ToDay
pocałował mnie w głowe we włosy po prawej stronie, prawa półkula odpowiada za emocje i uczucia, to znaczy ze mu sie podobam ? Pewnie tak bo gdyby nie to pocałowałby mnie w lewą półkulę która odpowiada za rozsądek i wtedy bym wiedziała ze sie jemu nie podobam a tak to sie zastanawiam. I kiedyś pożyczył ode mnie złotówke na kawe z automatu, mógł przecież pożyczyć od kogoś innego, co to znaczy ?

Gość mimi2020
Prosiłam o poważne odpowiedzi!

Gość Kinky ToDay
Złap go za d**e i powiedz, dzisiejszej nocy jesteś mój. Zrozumie ze sie Ci podoba :)

Gość mimi2020
ja chce stworzyć z nim stały związek. nie chce od razu seksu.