Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synek nie chce lezec na brzuszku

Polecane posty

Gość gość

moj synek ma prawie 5 mcy i w ogole nie chce lezec na brzuszku jak tylko go poloze to sie kreci i placze.mozna jakos temu zaradzic?

Gość gość
moja córka też tak miała płacz i krzyk jak skończyła rok zaczęła spać na brzuchu na siłe nie kłądz małego wyrośnie z tego

Gość gość
martwie sie troche bo powinien chyba lezec chociaz troche?

Gość gość
Mój też nie lubił na brzuszku, ale pediatra kazał kłaść choć na chwilę. Polubił jak zauważył, że z tej pozycji może pełzać. I od ok 6 miesiąca ryczy położony na plecy. Tylko na brzuszku chce być.

Gość gość
a kiedy wasze dzieci zaczely sie przekrecac?bo moj jeszcze tego nie robi a pamietam ze corka w tym wieku juz obracala sie z brzuszka na plecy...

Gość gość
mój wcześniak jak miał 4 mce to nie wiem jak to wyszło, chyba sam się tak przekręcił wylądował na brzuchu i od tamtej pory kocha tą pozycję. Ale na początku był płacz i ja go WCALE nie kładłam, próbowałam co kilka dni, płacz i znowu przerwa. Teraz ma 9 i nie ma innej pozycji do spania jak na brzuchu. NIE ZMUSZAJ :)

Gość gość
Moja corka nie lubila lezec na brzuszku, wiec nie kladlam i nic jej sie nie stalo. Trzymala glowke tak jak powinna i nie bylo zadnych problemow.