Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyproznianie a przemiana materii

Polecane posty

Gość gość

sprawa ma się tak: jestem na diecie 1000kcal, chodzę do kibelka raz na 3 dni (jak jadłam normalnie chodziłam codziennie). zastanawiam się, czy to ma bezpośredni związek z przemianą materii? ponoć jeśli metabolizm spowalnia to robi się chłodno, organizm pracuje jakby na niższych obrotach, mogą występować problemy z myśleniem. mnie jest ciągle ciepło, myślę normalnie, mam dość mocno rozbudowaną masę mięśniową i żadnych kurczów mięsni podczas diety. myślicie, że mój metabolizm spowolnił?

Gość gość
Każda dieta zawsze wpływa jakoś na organizm: jedni biegają częściej do kibelka inni na odwrót. Zależy jak bardzo zmieniła się Twoja dieta i czego jesz więcej, a z czego zrezygnowałeś.

Gość gość
jem więcej warzyw, owocow, ryb. zrezygnowalam z białej mąki i cukru, natomiast spożywam np. kakao (bez mleka, jedna łyżka ma 13 kcal)- raz dziennie, kawę raz dziennie. pozostałe napoje raczej bez kalorii

Gość luśkaka
współczuję, ja jak się nie wypróżnię to źle się czuję, jak mi się coś takiego przytrafia to piję dużo ziół, a ostatnio figurę detox, na ogół 2-3razy dziennie kubeczek, i idzie jak po maśle... :)

Gość kitkakitka
no zioła to jeden z lepszyh sposobów na popchnięcie pewnych spraw do przodu ;) no i jest to całkiem zdrowy sposób, a ile ta figura detox kosztuje? bo nie wiem czy opłaca się nią zastąpić moją mieszankę ?