Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugie dziecko a teściowa

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż namawia mnie na drugie dziecko, też bym bardzo chciała, ale mamy problem, wiecznie wtrącajaca sie teściową. Ledwo daję radę wytrzymać rady porady i krytykę przy jednym dziecku, zawsze wszystko według niej robię źle. Boję się, że przy drugim teściowa nasili swą destruktywną działalność. Co o tym myšlicie?

Gość gość
Wyprowadź się od teściów.

Gość korneli1988
dokladnie. wynajmijcie chocby kawalerke :)

Gość gość
najlepiej garaż albo norę w lesie! zawsze to lepiej niż z teściami. ps. ale wy glupie jestescie

Gość gość
Mieszkamy sami, ale teściowa pojawia się znienacka i co ja mam zrobić? Nie wpuszczać jej do mieszkania?

Gość korneli1988
przerabialam to. wystarczy raz a doslownie jej powiedziec ze sobie nie zyczysz. twoje dziecko i koniec a jej nic do tego. jak nie pomoze powiedz mezowi zeby z nia pogadal. nie ma sytuacji bez wyjscia

Gość gość
Nie wpuszczać. Niech stoi pod drzwiami. Może się nauczy, że nie przychodzi się do ludzi bez zapowiedzi.

Gość gość
Hahaha :) Ja właśnie tak robię, nie wpuszczam do mieszkania, a jak im mąż otwiera to jestem niemiła i zaraz sobie idzie. Niech się p***a nauczy, że wizyty się zapowiada.

Gość gość
tesciowa to k**** jestes tak glupiaze ze nie wiesz tego to kurwy nie da sie no bo ojeju no nie przejmuj sie tez mnie to kiedys spotkalo i sie nawet na ten temat sporo wygadalam juz po prpstu wytrzymac nie moglam i tak wyszlo mi http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk

Gość gość
Ostatnio przyszła i była dla mnie niemiła, mąż to widział ale nie zwrócił jej uwagi bo jak mi powiedział "sytuacja go przerosła".

Gość korneli1988
wybacz ale bym chyba go zje... na calego. on zyje z toba czy z mamusia???? bez jaj. jest dorosly. to niech sie wykarze

Gość gość
Twój mąż to jest jakiś maminsynek. Mój potrafi długi jęzor swojej mamuni utęperować

Gość gość
Zastanawiam się czy mój zwiazek ma jeszcze sens

Gość korneli1988
jak chcesz na priv pogadac do zapraszam :) albo do mnie na gg 1274161 wygadanie sie pomaga :)

Gość gość
Opier..... go, no ale on dalej nie wie co ma zrobić i jak rozwiazac ten problem

Gość gość
Przestancie zwalac na tesciowe! Co za temat durny!Chcialabym,ale jest tesciowa :D

Gość gość
Może Ciebie to bawi, ale dla mnie jest to problem. Ta kobieta i potulny mąż śniąmi sie po nocach.

Gość gość
Lepiej smiac sie,bo inaczej trzeba by plakac...Tesciowa i maz snia ci sie po nocach ! Kobieto,przeczytaj sama,co tworzysz...

Gość gość
Oki, to powiedz mi gdyby wedlug Ciebie ten problem nie byl urojony, co bys zrobila?

Gość gość
Psycholog,terapia ty i maz.

Gość gość
No ale miedzy mna i mezem było ok, dopóki teściowa się nie wtrącała, jak zaczęła, a mąż nie staje w mojej obronie to zupełnie inaczej na niego patrzę i stąd problem i dylemat z dzieckiem.

Gość gość
ty nie masz problemu z tesciowa tylko z mezem c***a :D Ja bym z takim fiutem nawet jednego dziecka nie miala, w ogole bym z taka fajtlapa nie byla. Masz niedorobionego facecika przy swoim boku.

Gość gość
No i dlatego na razie mamy jedno i raczej tak zostanie. Tyle bylo juz takich sytuacji i dalej nic sie nie zmienia, a na dodatek jej wredne zachowanie eskaluje. Faktyczniej moj maz jest taka troche ciapa, do tej pory mit onie przeszkadzalo, no ale teściowej odwalilo jaksie urodzilo nasze dziecko. To jej pierwszy i jedyny wnuk,pomimo ze ma 3 dorosłych dzieci.

Gość gość
miałam to samo wyprowadź się bo to się odbije na waszym małżeństwie, ja tak zrobiłam i jestem w drugiej ciąży, teściowa isę obraziła i mam święty spokój

Gość gość
Mieszkamy osobno,ale jej sie nudzi i wpda do nas w ramach rozrywki