Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze o ocene menu i czy jest bardzo zle

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o pomoc w ocenieniu menu nie wiem ile to kalori niestety mam nadziej,ze nie az tak duzo sn: dwa wafle ryzowe serek wiejski ob:jajecznica z dwoch jaj na masle z pieczarkami plus dwa wafle ryzowe kolacja: pol udka duza gotowana marchewka miseczka salatki(salata lodowa pomidor ogorek ser mozarella papryka) jablkoi 5 kruchych ciasteczek niie mam doswiadczenia w dietach a chce schudnac 2 . 3 kg czy tak je3dzac cos schuddne??? oczywiscie po 18 nic

Gość gość
oczywiscie debilizmem jest nie jedzenie po 18, dużo tej mozarelli? na śniadanie jesz zbyt mało, na obiad zbyt dużo

Gość gość
Nie je sie do 18 tylko 3 godz przed snem.Śniadanie mało,dajcie spokój z tymi waflami ryzowymi,jedz ciemny chleb np.graham.Kolacja bialkowa,owoce do południa..

Gość vvandetka
za mało jesz, wafle ryżowe sobie daruj, zjedz cheleb ciemny, ciasteczka tez daruj sobie, zerknij na mojanowafigura.pl/przepisy, tam sobie fajne menu mozesz ułozyc :)

Gość nieeeesia
weszłam na tą stronę mojanowafigura.pl i znalazłam,że są kalkulatory kaloryczności, policz sobie na nich ile zjadłaś,niby nie wyjdzie tego dużo....ale czy na pewno wartościowo? musisz jeszcze poczytać o układaniu diet, słyszałam,że najlepiek być na 1500-1600 kcal,ale czy łatwo przyjdzie utrzymać to osobom ze złymi nawykami żywieniowymi? nie sądzę,tu trzeba raczej stopniowo dzialać ..

Gość Wredna_Baba_Jedna
Ja jestem na diecie NH: I śn. 2 kromki razowca (bez masła!) z chudą wędliną lub chudym twarogiemi koniecznie jakimś warzywem (pomidor, ogórek, salata, można zagryźć marchewką) II sn. - owoc (np. jabłko, gruszka, grejpfrut - nei jemy bananów i winogron) + mały jogurt naturalony lub maslanka lub kefir obiad - ok. 200 g mięsa (najlepiej drób, wołowina, ryba, króli) + fuuuura warzyw 9surowe, gotowane - ale nei jemy ziemniaków, gotowanej marchewki i roślin strączkowych) podwieczorek - jogurt/maślanka/kefir + ewenmtualnie 1 owoc kolacja - mięso jak na obiad ale mniej lub serek wiejski lub jajko (na twarfdo, omlet, jajecznica) + znowu wuchta warzyw Jesz co 3 - 4 h. mi w 3 tygodnie zeszło 3,1 kg (startowałam z wagi 63,2 kg) - moze nei aż tak dużo jak by się wydawało, ale na pewno zdrowo i trwalej niże "diety-cud". A w brzuchu zeszło mi aż 13 cm :-)