Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwiodl i zostawil

Polecane posty

Gość gość

Poznalismy sie pod konice sierpnia, po tygodniu znajomosci zerwal z dziewczyna, z ktora byl 3 lata. Bylo pieknie, byl dla mnie idealem( nie chodzi o wyglad, chociaż tez nie bylo sie do czego przyczepic)- czuly, mily, poczucie humoru, a do tego nie wstydzil sie okazywac uczuc i pogladow. Z dnia na dzien cos sie zmienilo- od razu to wyczulam. Okazalo sie, ze wrocil do bylej, a ja...cierpie. Tlumacze sobie, ze tak mialo byc i nie umiem sie na niego gniewac- jest zbyt dobrym czlowiekim- wiem to. Ale gdy sie ostatnio widzielismy, a za oknem przechodzila para wyskoczyl z tekstem:"Ale zakochani...", a na pozegnanie pocalowal mnie prawie centralnie w usta, mimo tego, ze nie potrafi mi juz spojrzec w oczy.... Co mam o tym wszystkim myslec i co robic???

Gość gość
spałaś z nim? szkoda tej naiwnej dziewczyny najbardziej, bo ciebie mi nie szkoda

Gość gość
idioto wyzej - poznali sie i po tygodniu znajomosci z ta laska, zerwal ze swoja dziewczyna, czy napisala ze spali wtedy ze soba? to juz nie wolno zerwac z nikim? rozwiesc sie? ludzie nie moga sie poznawac? to ciebie mi zal zakompleksiony ktosiu

Gość gość
oj chyba uderzylam w czuly punkt, napij sie meliski szmato, dobrze zrobil ten koleś że wrocil do bylej, bo ty jestes takie ZERO

Gość gość
ja nie jestem autorka, tylko jeszcze sie nie doczytalam w tekscie, kiedy poszli do lozka, czy wtedy gdy byl jeszcze przez tydzien z dziewczyna, czy po zerwaniu z nia, jestes podwojna imbecylka przykro mi to mowic

Gość gość
Pstapil lekkmyslnie i karygdnie, mam nadzieje ze Bg g pkaze

Gość gość
skoro pisze,że ją uwiódł to znaczy, że dała mu d**y !!! Pewnie o coś się pokłócił z dziewczyną na chwile zerwał w między czasie trafiła się puszczalska więc zaliczył i wrócił grzecznie do ukochanej :)

Gość gość
przesylam ci definicje slowa: uwieść — uwodzić 1. «wzbudzić w kimś zachwyt, pożądanie» 2. «zalotami skłonić kogoś do współżycia seksualnego» 3. «mamiąc obietnicami, pochlebstwami itp., oszukać kogoś» jesli wezmiemy pod uwage opcje nr 2 tego slowa, to: ona nie napisala, czy poszla z nim do lozka, i co za tym idzie, kiedy to bylo jesli po zerwaniu z dziewczyna, nie widze powodu, dlaczego po niej jedziesz, jak po lysej kobyle widze ze lubisz pisac scenariusze, wystarczy zdanie a ty cala historie dopowiadasz :classic_cool: :D oj, dziecko dziecko, czuly to jest punkt, ale u ciebie :classic_cool:

Gość gość
Nie przejmuj sie, tacy wlasnie sa faceci, czarujacy, mili a traktuja kobiety jak przedmioty. Ja nie wiem , czy oni mysla ze kobieta to gowno, ktore mozna oklamac, mamic a potem porzucac jak brudne gacie?. Wyciagnij nauke na przyszlosc, kobieta by nigdy tak nie postapila, nie narobila nadzieji.

Gość gość
tu wypowiada się kilka osób i kilka osób nazywa rzeczy po imieniu a jedna zapewne autorka sama się broni

Gość gość
no to cie nie uwiódł, czemu wiec piszesz, że uwiódł. Dla mnie uwieść kogoś to zaciagnac do lozka

Gość gość
nie jestem autorka, po prostu - czytam, a inni dopisuja cos do historyjki ktora jeszcze sie dobrze nie rozwinela, ktos tu ma tez problem z merytoryczna obrona swoich glupich posuniec, wiec najlepiej przyatakowac ze jestem autorka :D :P

Gość gość
hahahahaha nie spała nawet z nim a już lamentuje i tematy zakłada Żenada!

Gość gość
ale widocznie jesteś taką szmatą, dla której chłopak zostawił dziewczynę, zaliczyl cie, a potem wrocil do poprzedniej dziewczyny, i dlatego tak cie to boli co ludzie piszą...

Gość gość
dziecko a ile ty masz lat bo jak 15 to jest zrozumiałe, że cierpisz , ale jak więcej to jesteś idiotką

Gość gość
Tu raczej wypowiada sie taka jedna, ktora nie moze zniesc mysli ze sa inne, piekniejsze, madrzejsze od niej a ona juz jest stara i wredna

Gość gość
jak on cię mógł zostawić skoro naprawdę nie byliście ze sobą???????????????

Gość gość
chlopaki nie zostawiaja dziewczyn dla szmat tylko dla z******tych lasek ktore sa seksi.

Gość gość
no no no, powiem ci ze powinnas zyc w czasach starozytyich - arena, walki gladiatorow itd. masz olbrzymia potrzebe werbalnego niszczenia kogos co oznacza ze masz jakis problem w zyciu i odreagowujesz na innych autorko, jak nie od szmat to od dzieci cie tu zwyzywaja, idz lepiej pogadac z kims w realu, tu wiekszosc niespelnionych zyciowo ktorzy odreagowuja na innych

Gość gość
Jest to zalosne ze jakies stare, zalosne babsztyle, wyzywaja zapewne dojrzewajaca nastolatke od szmat. Ktora dopiero poznaje zycie, jest naiwna i latwowierna. Zalosne, stare ropuchy

Gość gość
rozwiewajac wszelkie podejrzenia: mam 19 lat i po 3 tyg zwiazku do lozka jeszcze nie ide! miszac, ze mnie skrzywdzil nie myslalam o tym, ze mnie przelecial i zostawil tylko mnie zranil wewnetrznie, a dalej zachowuje sie dwuznacznie... i liczylam, ze sa tu madrzejsi ludzie...

Gość gość
heheh to ile ona ma lat? ta biedna niewinna nastolatka, która nie wie że zajętych się nie rusza:)

Gość gość
i jeszce jedno! zamin mnie zerwal z dziewczyna nic konkretnego nas nie laczylo, takze te szmaty to sobie oszczedzcie.

Gość gość
dziecię drogie 3 tygodnie to nie związek, to raczej spotykanie ! a jemu się znudziła dziewczyna więc znalazł sobie naiwną i się bawi tobą, zrozum to i go olej!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jest mloda, ma prawo do bledow a ty idz sie powyzywaj gdzie indziej

Gość gość
ale poznałaś go jak miał dziewczynę i to zapewne przez twoje umizgi na chwilę z nią zerwał, ale zobaczył że jest lepsza od ciebie i wrócił do niej

Gość gość
te zakompleksione panienki po prostu boja sie ze ich chlopak moze im tez taki numer wywinac - poznac kogos i je zostawic, dlatego szkaluja inne w internecie bo to je w jakis sposob na chwile uspokaja, ale tylko na chwile, to i tak nic nie zmieni, jak zyja w strachu tzn.: problem jest w nich - sa pelne kompleksow i niedowartosciowane, panicznie boja sie utraty kogos i samotnosci, problem jest w facecie - jest niepewnym kims, nie mozna mu za bardzo ufac, problem jest w relacji, jaka ich laczy, splycam oczywiscie, bo duzo mozna pisac o tym

Gość gość
nawet jak sie mizdrzyla do niego, a tego nie napisala jeszcze :D to nie zdejmuje z niego winy, mozgu nie ma? :classic_cool: :D smieszne jestescie :D poza tym, to nie czasy niewolnictwa, nie pasuje to mozna isc gdzie sie chce, lepsze to niz wzajemne katowanie sie "z obowiazku" :P :P

Gość gość
Dokladnie, uspokajaja sie ze strachu, bo caly czas sie trzesa ze facet je pogoni