Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceDzidziusia

Dziwne bóle

Polecane posty

Gość ChceDzidziusia

Hej dziewczyny:) Mam do Was pytanie, bardziej do tych kobietek, które były w ciąży. Półtora tygodnia temu skończył mi się okres. W tą niedzielę uprawialiśmy z chłopakiem seks i skończył we mnie. Dzisiaj dopadły mnie okropne bóle w podbrzuszu, a dokładnie w okolicy jajników odczuwam bolesne kłucie. Jest to ból podobny do tego przed okresem. Czy jest to możliwe, że są to bóle wywołane wczesną ciążą? Czy któraś z Was miała podobnie?

Gość gość
nie, to bóle okołoowulacyjne

Gość ChceDzidziusia
Nigdy nie miałam takich bólów.

Gość gość
bóli jeżeli już, to że nigdy ich nie miałaś, nie oznacza, że nie będziesz ich miewała, poza tym 3 dni po stosunku NIE MA ŻADNYCH OBJAWÓW CIĄŻY

Gość gość
Implantacja zarodka nastepuje średnio w 4 dniu, i często kobiety czują ból ciągniecie itp

Gość gość
implantacja następuje między 6-12 dniem- radzę sie dokształcić i nie pisac głupot

Witam was moje kochane.Ja również mam lekkie bóle jajników.Nie ukrywam że staramy się o kolejne maleństwo.Powiększył mi się biust ,mój ostatni@ był inny niż poprzednie,krótszy,mniej obfity,Jakieś zawroty głowy i mdłości mnie nękają.Za tydzień mam wizytę u lekarza a test sobie zrobię zaraz przed wizytą.Aha pojawiły się jakiś czas temu w śluzie jednorazowe czerwone niteczki a na papierze toaletowym delikatne plamienie.Trzymajcie za mnie kciuki.Pozdrawiam.