Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamama2

sałatka

Polecane posty

Gość gość
tez jestem, ciekawa. znudzila mi sie juz zwykla jazrynowa, gyros, z fety czy z tunczyka.

Gość gość
puszka kukurydzy puszka groszku ogorek kiszony wiekszy, albo dwa nieduza cebula 4 jajka na twardo papryka saszetka ryzu majonez, sol, pieprz ryz ugotowac, jajka ugotowac, wszystko pokroic i polaczyc, dodac majonez i doprawic sola i pieprzem, odstawic do lodowki

Gość gość
kawałek sera żółtego -kroję w kostkę kawałek szynki konserwowej- w kostkę kapusta pekińska -szatkuję dodaje majonez Winiary 750 ml może byc inny ja nie solę bo szynka jest słona.

Gość gość
robie tez taka: seler konserwowy pare jajek na twardo puszka kukurydzy majonez, pieprz sol wszystkoe wymieszac, salatka pysznosci.

Gość gość
tortellini,ogórek zielony,papryka:żółta,czerwona,zielona,pomidor,majonez-PYCHA :D lub:paluszki krabowe,ogórek zielony,makaron o krztałcie ryżu,kukurydza,koperek(dużo),majonez-MNIAM :D

Gość gość
paluszki miało być i kształt :D

Moje ulubione ;) Pierwsza : kasza kuskus - zalewam wodą(jak mam bulion to jeszcze lepiej,czekam aż napęcznieje a potem widelce mieszam). papryka świeża czerwona ogórek zielony świeży kukurydza z puszki szczypior sól,pieprz,majonez Druga : ser żółty rodzynki (wcześniej sparzone) szynka papryka czerwona świeża kukurydza sól,pieprz,majonez Trzecia : por jaja na twardo seler konserwowy ananas kukurydza sól,pieprz,majonez

Gość gość
3/4 puszki kukurydzy, puszka tuńczyka, 2-3 ogórki kiszone, ser żółty w kosteczkę pokrojony, cebulka drobno posiekana, majonez, pieprz i sól - pyyyyycha!!!!