Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunalina123

romans

Polecane posty

Gość nunalina123

hej kafeterianki ..z gory oznajmiam ze troche sie rozpisze ale to dlatego ze chcialabym byscie wyrazily swoje zdanie na moja sytuacje..tylko nie oceniajcie pochopnie..tak wiec mam 26 lat..rozstalam sie z facetem ktorym bylam. 5 lat noi wiadomo zalamka depresja itd..szukalam pocieszenia u innego noi znalazlam..starego znajomego ktory sam sie odezwal itd..noi mialbyc tylko romans czysty rosprawy lozkowe bez zobowiazan..i niby tak jest ale czuje zE nie dokonca. dlatego ze po kochaniu sie on do mnie mowi choc sie poprzytulac..caluje mnie a nie raz slodko nazywa czyli kochanie ..skarbie itd..jest to mile bardzo nie powiem ze nie ale od poczatku mowilismy sobie ze ja niechce sie wiazac i on tez nikogo nie szuka..i co o tym myslicie? ja ogolnie liczylam na to ze romans nie polega na okazywaniu uczuc tylko na czystym..sporcue..bo qiadomo kazdy z nas ma potrzeby..

Gość gość
Tak więc, zaraz po kopulacji włóż gacie na doopę i udaj się do domu, lub jeśli robicie to u Ciebie, wykopsaj roochacza za drzwi. :) niech sobie dziad nic nie wyobraża ponad to w jakim celu się spotykacie.

Gość gość
Acha, i nie nazywaj romansem czegoś co jest zwykłym roochaniem bez uczuć.

Gość gość
nie mam żadnego romansu a poza tym SRAM CI DO RYJA

Gość Co za ludzie masakra
Boze ludzie macie 10 lat? Przestańcie pisać takie głupoty bo ludzie serio maja problemy. Wy dzieci ich nie macie. Zapytaj sie go na czym stoicie.. Moze po prostu złe to odbierasz :)