Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawlik71

Jak to rozumieć

Polecane posty

Gość Pawlik71

jestem z dziewczyna 4 lata na pocztku zwiazku było widac ze jest bardzo zakochana i ze jej bardzo zalezy teraz juz tego tak nie widac dalej mowi że bardzo kocha i ze jej zalezy ze chce byc na dobre i na zle, ale ostatnio stwierdzila ze facetowi powinno bardziej zalezec. Planuje wspolna przyszlosc mieszkanie, slub, dzieci. Zgadzacie sie z ta teorią? Oraz jakbyscie odebrali to jakby dziewczyna powiedziala Wam że nie chce Was zmieniac teraz ani potem ale nie wie co bedzie za 10 lat i jak bedzie wygladal nasz zwiazek!?

Gość gość
a co dziwnego w stwierdzeniu, że nie wie jak za 10 lat będzie wyglądał wasz związek? Może już dawno będziecie po rozwodzie?

Gość Pawlik71
Tylko jak ktos mowi na dobre i złe to nie powienien zakladac ze sie rozstaniemy!prawda?

Gość gość
nie w tych czasach. Mieszkacie razem?

Gość Pawlik71
Planujemy dopiero razem zamieszkac! a czemu nie w tych czas? ostatnio zapytała sie czy ja kocham czy jest ona dla mnie wazna osoba w moim zyciu jak ja jestem dla niej, stwierdziłem ze tak ale bardziej mi sie podobała na poczatku jak bylo widac bez zadawania pytan ze kocha i jej zalezy to odpowiedziala ze nie jest idealna i nigdy taka nie bedzie ale postara sie zebym byl z nia szczesliwy, nie wiem czy sie doszukuje czegos ale wydaje mi sie podaje mi sprzeczne informacje!

Gość gość
bo za dużo widzę rozwodów wkoło. Przykład: - para chodziła ze sobą koło 8 lat. Wzięli ślub, po 2 m-cach rozwód, bo laska nakryła swojego męża z innym mężczyzną :D Okazało się, że to kamuflujący się gej - laska zdradza swojego męża z kolegą z pracy. Wyjeżdżają razem na "szkolenia", umawiają się na "kawki". Nie popieram tego, ale widać mąż nie daje jej tego co kochanek

Gość gość
No i zwyczajnie mieszkanie razem może Wam nie wyjść. Poczytaj, właśnie jest wątek na ogólnej "Miałam fajny związek dopóki nie zamieszkaliśmy razem"

Gość Pawlik71
Tylko jak sie dowiedziec na chwile obecna jaka bedzie dziewczyna i zona w przyszlosci? poki sniadanka obiady kolacje to wszsyko robi i mi podaje sprzta myje, ostanio nawet juz zaplaniowala podzial obowiazkow na przszylosc!:)

Gość gość
To Ty chcesz mieć pomoc domową czy partnerkę?

Gość Pawlik71
I to i to zreszta kazdy facet1 Nie chce kobiety ktora nic nie bedzie robic tylko lezec i pachniciec!

Gość gość
A ja nie chciałabym mieć faceta, któremu wszystko trzeba podać

Gość gość
planuje przyszłość?? co ty stary na żartach się nie znasz? w konia cie robi, straszy cię znaczy;) próbuje ile wyrobisz;))