Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pietras65

Brak uczuć

Polecane posty

Gość Pietras65

Witam, mam problem jestem z dziewczyna juz od 3 lat ale ostanio zauważylem przestala okazywać uczuc oraz pisac sms jak na poczatku, gdy sie pytam o co chodzi czy wszsytko jest dobrze to twierdzi ze tak ze kocha ze zalezy i chce mnie ale ona pokazywala to duzo na poczatku to teraz troche jak moge1 jak to rozumiec? ze cos sie wypalilo z jej strony?

Gość Pietras65
Dodam jeszce ze wczesniej do pisala co godz sms typu co tam slychac itp teraz jak jej to powiedzialem to uslyszalem ze przeciez nie bedzie do mnie pisac co 5 min i zeby przestal sie czego doszukiwac bo wszystko jest ok ale meczy mnie takie dziwne przeczucie jest dobrze ale nie bardzo dobrze!

Gość gość
Piertas ty lepiej powiedz co przeskrobałeś, że się tak trzesiesz jak osika?;)

Gość Pietras65
Ja nic, jestem jej wierny i ja kocham, tylko staram sie zrozumiec jej zachowanie!?

Gość gość
no i popełniasz największy błąd życiowy... zrozumienie kobiety przez faceta jest jakby to ująć...awykonalne...;)

Gość Pietras65
A czemu twierdzisz ze sie trzese jak osika?

Gość gość
Sorki, ale wchodzisz na babskie forum, żeby dowiedzieć się co może miec w głowie twoja dziołszka. Stary jak nie uzyskałeś satysfakcjonującej odpowiedzi od swojej panny to nie ma co szukac takowej na forum, bo każda jest inna, każda ma swoją plątanię i każda jest niepowtarzalna;)

Gość Pietras65
To jak ma odebrac takie jej zachowanie jako ze cos sie wypalilo czy jako nie jakis test z jej strony?

Gość gość
nie pisze do ciebie bo w tym samym czasie pisze do innego

Gość gość
No przecież właśnie o tym gryzdam;)) co z tego, że poznasz tysiac punktów widzenia, skoro każdy ma swój indywidualny. Postrzegaj to jak sobie tylko życzysz. Moim zdaniem po prostu lekko sikasz...albo coś przeskrobałeś i oceniasz ją swoją miarą, albo laska ma juz kogoś i nie dlatego nie ma czasu dla ciebie. a zainteresowania tez zmieniała? znaczy, jak nigdy zaczeła oglądać mecze np??

Gość gość
Nie ale ostanio powiedziała mysli o nas powaznie i zaczeła od nas wiecej wymagac, chce zeby oboje popracowali nad swoimi wadami. Gdy sie pytam czy mnie zdradzila badz ma kogos innego to odpowiada ze nie jest ze mna na sile i jakby chciala to by zakonczyla ten zwiazek.

Gość gość
no rozczulasz się trochę, jak większość facetów z resztą. mój też mi ciągle truje, że musimy to czy tamto wygadać, powoli zaczynam być tym zmęczona i ucinam to, bo jak mam godzinami odpowiadać na pytania dlaczego i czuć się jak profesor na wykładzie tłumaczącym dzieciom dlaczego ktoś napisał w kiblu głupi KaOwiec, to normalnie mi ręce opadają

Gość Pietras65
Bo kobiety nie potrafia mowic prosto z mostu ciagle sie trzeba domyslac o co im chodzi czy wszsytko ok czy robi dobra mine do zlej gry a to tez jest meczace i denerwujace!!!! Dla mnie sa wazniejsze czyny a nie slowa!

Gość gość
No to na jaką cholerę wypytujesz tę biedną dziewuchę o takie pierdy, zrób coś a nie klep po próżnicy

Gość gość
sorki....wtrące się....nie oceniajcie wyłącznie kobiet......niektórzy faceci tak potrafią zranić że brak w słowniku określenia.....czasami są tak perfidni że kobietom daleko do nich. Zawsze na początku jest dużo sms, słów,które niekoniecznie są prawdziwe.......być może działa to w obydwie strony i jak tutaj ktoś wspomniał....zdarza się czasami że mierzy się innych swoją miarą.......