Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telemaniaczka21

Jaki telefon wybrać

Polecane posty

Gość Telemaniaczka21

Mamie kończy się abonament i chce mi wziąć telefon. Zastanawiam się nad dwoma modelami: Sony Xperia i Samsung Galaxy Note II. Czy jest tu jakiś znawca telefonów który pomoże mi w wyborze?

Gość Samonia35
Kup sobie coś od Samsunga. Teraz ta firma jest tym czym kiedyś była Nokia

Gość gość
Zadnego Samsunga, to jest straszny syf! Ja mialam dwa i oba padly dosyc szybko, nigdy wiecej!

Gość Paluszek354
Samsung jest całkiem dobrą marką. Nie skreślałabym jej na starcie. HTC też jest bardzo dobry. Porównując dwa flagowe telefony tych dwóch koncernów tzn Samsung Galaxy S4 i HTC One na http://comperio.co/pl/telefony/samsung-galaxy-s4-gt-i9505-vs-htc-one.html możemy się dowiedzieć, że mają podobną przekątną ok 5". Samsung ma zdecydowanie lepszy aparat 13 Mpx do 4 Mpx w HTC. Jeżeli chodzi o wydajność i szybkość działania aplikacji to Samsung też pozostawia w tyle HTC. Ale decyzja należy do Ciebie :)

Gość gość
Polecam zarówno Sony jak i Samsunga :) mam jednej i drugiej marki smartfony w domu i nie mam im nic do zarzucenia. Jeszcze LG jest okej i ciekawostką jest to, że samsung jako już jedna z nielicznych firm w całości robi swój sprzęt samodzielnie, czyli ekran, podzespoły, obudowy itd. Czyli składak typowy made by samsung jak piszą na swoich produktach :)

Gość gość
Najlepiej stacjonarny :)