Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona0000

Facet nie chce ani slubu ani dzieci

Polecane posty

Gość Wkurzona0000
Jak mam być szczera to chyba go zostawię chociaż on nie do końca w to wierzy.

Gość mure
Niestety nie dopasowaliscie sie priorytetami, z tej maki chleba nie bedzie. Jestes mloda, znajdziesz sobie kogos, kto bedzie Ci bardziej odpowiadal i chcial tego samego. Poki co Ty musisz ponosic konsekwencje zlych zyciowych wyborow obecnego partnera, szkoda Twoich nerwow, naprawde chcesz frustracji do konca zycia bedac z nim?

Gość Wkurzona0000
Właśnie na tym polega problem że nie chce do końca życia chodzić sfrustrowana bo to mnie tylko wykańcza.Ryzyko jest tylko takie że odejdę od niego a mogę poznać kolejnego faceta który nie chce się wiązać i też może się to okazać dopiero po trzech latach.

Gość mure
Bo o takich rzeczach trzeba jak najwczesniej rozmawiac, nie po trzech latach. Rownie dobrze mozesz spotkac milosc swojego zycia, ktory bedzie chcial sie z Toba ozenic po pol roku i miec dzieci duzo przed 40-tka. ;) Nie pozwol zeby strach trzymal Cie przy obecnym partnerze, bo uwierz mi, to dziala tylko na krotka mete. Kiedys i tak sie posypie.

Gość gość
Boję się tylko tego że mogę trafić dużo gorzej,gdyby nie te dwie sprawy to naprawdę nie miałabym powodu do narzekania.

Gość mure
Mozesz tez trafic duzo lepiej. Ze strachu z nim zostaniesz? Nie martw sie, rozwodnikow z dziecmi jest masa, jak zatesknisz za starym zyciem znajdziesz sobie szybko nowego.

Gość gość
Musisz być wyjątkowo wybrakowana - szpetna, głupia, bez pozycji/wykształcenia i majątku, skoro jesteś z dzieciatym. Gratulacje.

Gość wzruszyłem się
może chcę tylko nie z Tobą ...? :)

Gość gość
po 1 takiego wybrałaś po 2 żyliście 3 lata razem więc teraz nie rób fochów po 3 on ma dziecko i może nie chcieć już więcej ma do tego prawo Podjęłaś taką decyzję i go wybrałaś więc teraz się nie użalaj nad sobą

Gość gość
nie do wiary jakie te baby dziś głupie i zdesperowane :) dajesz od kilku lat dooopy bez ślubu, na gwizdnięcie, sprzątasz po jego bachorze i pierzesz mu gacie....PO CO ON MA TO ZMIENIAĆ, IDIOTKO?????

Gość gość
dlatego, iz nie wierzy, ze go zostawisz nie decyduje sie na slub, wygodny egoista :P pokaz jemu, ze woz albo przewoz, ale wtedy musisz to pociagnac do konca..