karolinaape 0 Napisano Październik 17, 2013 Witam Was serdecznie! :) Mam na imię Karolina, jestem na V roku psychologii na Uniwersytecie Jagiellońskim. Przygotowuję się do pracy magisterskiej. Tylko dzięki Wam będzie mogła ona powstać, zatem chciałam prosić o pomoc. Poszukuję osób z Katowic i okolic (w zasadzie cały Śląsk), także z Krakowa i okolic, które zechciałyby spotkać się ze mną w celu przeprowadzenia badań do mojej pracy. Gdyby nawet znalazły się osoby chętne z Gdańska, Sopotu czy innych odległych miejsc, możemy się dogadać :) Od razu mówię, nie będą to typowe kwestionariusze papier-ołówek, po których z uśmiechem odejdę, ciesząc się, iż mam wypełnione testy. Chciałabym Państwu zaproponować około dwugodzinne spotkanie - oko w oko :) - w miejscu dla Państwa dogodnym. Jestem mobilna, zatem nie będzie to dla mnie żaden problem. Nie chciałabym zdradzać szczegółów tego spotkania, aby nic nie sugerować, ani tym bardziej Państwa nie nastawiać, natomiast do tej pory udało mi się przeprowadzić już kilka badań i zawsze przebiegały one w niezmiernie sympatycznej atmosferze z małą niespodzianką ode mnie na koniec. ;) Gdyby ktoś z Państwa miał ochotę poświęcić mi chwilę swojego czasu, bardzo proszę o kontakt mailowy - karolinaape@gmail.com. Nie ukrywam, iż z niecierpliwością czekam na Państwa maile. Aha! Zapomniałam o najważniejszym. Do swoich badań poszukuję osób między 25 a 40 rokiem życia, chorujących na SM minimum 5 lat. Z góry dziękuję za kontakt z Państwa strony. Pozdrawiam serdecznie, Karolina Piórkowska. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach