Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelli2222

nienawidze swojej nastoletniej córki

Polecane posty

Gość nelli2222

córka ma prawie 17 lat ,dała mi dość ostro popalić w moim życiu.ma zaburzenia emocjonalne. spędziła miesiac czasu w szpitalu psychiatrycznym. wypisałam ją miesiąc temu na żądanie, prosiła mnie błagała. ale już żałuje swojej decyzji, bo wszystko wraca do punktu wyjścia. znów terroryzuje całą rodzine.ja już jestem kłębkiem nerwów,

Gość gość
wiem co czujesz, znam ten ból,wściekłość,bezrdadność,terror,szanaż, póżniej przepraszanie,i od nowa to samo

Gość gość
cip/sko nią kieruje, musi być przez stado arabów lub czarnych wyru/chana

Gość gość
moja córka ma 17 lat jest okropna bezwzględna okrutna ,znęca się ,nienawidzę jej nie znoszę jej

Gość gość
ale w jaki sposób się znęca?

Gość dyscyplina górą
dyscyplina i wp*****l, to jedyne co skuteczne, gwarantuje że by chodziła jak szwajcarski zegarek po tygodniu

Gość gość
znęca się psychcznie ,nie ma współczucia ,rani z premedyacją

Gość gość
tak wychodzi bezstresowe wychowanie, teraz trzeba ją złamać psychicznie i tylko wpier/dol takiej się należy aż będzie piała

Gość gość
Powiedz jej, że albo tam wraca, albo wypieprza z domu. Niektórych dzieci nie da się wychować. Jest śmieciem, więc wyrzuć ją jak śmiecia. To nie jest dziecko, to potwór. Ma 17 lat? Niedługo 18 i wypad. Jak ona z Tobą, tak Ty z nią, kótko i na temat, albo się zachowuje, albo niech robi co chce ale znika ci z oczu i tyle. A gdzie jest ojciec wtym wszystkim? Dlaczego nie reaguje i w dupsko nie p**********i?

Gość gość
zaje/bałbym gówniare takie by lanie dostała

Gość gość
myślałam że porozmawiam ale do tego od arabów jak marzysz o pełnych ich autobusie o nie siedz tylko zacznij szukać proponuje na dworcu

Gość gość
widzę ,że agresja ogólna panuje na tym forum dobranoc

Wykorzystuje twoją słabość, wie że mimo wszystko zawsze ją przyjmiesz bo jesteś matką. Pokaż się jej z nie znanej dla niej strony, ona musi wiedzieć kto rządzi w waszej relacji, kto decyduje. Skoro mąż nie udziela się,albo ma ograniczone możliwości, musisz ze zdwojoną siłą pokazać, że jesteś decydentem i nie pozwolisz na manipulację małolacie.

Gość pan i władca stada
pieść tą durną córcie dalej to ci takie numery będzie odwalać że dostaniesz nerwicy, tu trzeba żelazną ręką mocnego chłopa przez dup/e do rozumu jej tłumaczyć, to stara niezawodna metoda i ZAWSZE działa

Gość gość
według mnie rozmowy mogłyby pomóc i chęć porozumienia ,no i jasne zasady .ale taka wyrośnięta to najgorzej dotrzeć

Gość gość
Wątek stary!

Gość gość
Córka ładniejsza, i stara wymyśla "znęcanie się psychiczne".