Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WŁOSATA

Ile farby musiałabym zużyć na swoje włosy FOTO

Polecane posty

Gość WŁOSATA
Widzę 3, które mi się podobają. No nic. To zostaje mi wybrać się do sklepu, przejrzeć półki i coś wybrać :)

Gość gość
Tylko nie rozjaśniacz! Jest bardzo inwazyjny i włosy po nim się lamią. Sama rozjaśniam farbą, jeśli włosy są jaśniejsze, niż na zdj, to spokojnie się uda, 2-max 3 opakowania, polecam tez taką szczotkę do nakladania farby, kosztuje 5 zl w rossie:)

Gość WŁOSATA
Wkleiłam wcześniej drugie zdjęcie, które idealnie oddaje kolor włosów jaki mam ;) jeśli chcesz to zobacz. A rozjaśniacza jak napisałam się boję, bo właśnie tak jak piszesz mimo, że zrobiłam tylko pasemka to włosy momentalnie zmatowiały, zaczęły się łamać i wypadać. Dlatego chcę go uniknąć :-)

Gość WŁOSATA
Ogólnie początkowo pomysł miałam taki, że najpierw poszłam do fryzjerki, żeby zrobiła mi pasemka (ale bardzo cieniutkie, z efektem takim jak najnaturalniejszym - efekt pasemek rozjaśnionych od słońca) nie wiedziałam jak będzie mi w blondzie więc na początku nie chciałam ryzykować. Kiedy mąż stwierdził, że fajnie i że szkoda że nie gęstsze te pasemka - dorobiłam sobie kolejne, gęstsze. Teraz chcę całe ;-) wkręciłam się.

Gość WŁOSATA
Ok kochane dziękuję za poradę. Na pewno skorzystam z nie jednej :-). Teraz muszę już uciekać - obowiązki wzywają. Dziękuję jeszcze raz i ślę wirtualne uściski :)

Gość gość
Piekne wlosy. Nie niszcz ich farbowaniem...