Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest chore

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny... Mam 18 lat. Boje się, że jestem w ciąży, mimo, ze miałam juz dwa razy miesiaczke.. Nawet ostatnia byla obwitsza niz zawsze, miala skrzpey i endometrium. Mimo to nadal przychodza do mnie mysli, ze jestem w ciazy... Robiłam juz nie wiem ile testow, nawet bete. Wszystko ujemne, a ja nadal mam obawy. Nivby wiem, ze to nie mozliwe, ale nie potarfie usunąć tych myśli. Dzisiaj znowu zrobiłam test... Straciłam juz na to tyle kasy... Tyle nerwow... Wymyslalam juz tyle objawow.... A teraz mam obawy, bo moja temperatura zawsze jak mierze pod pacha wynosi ok 37 stopni.. Poradzcie cos dziewczyny...

Gość gość
bardzo przepraszam za błąd *obfitsza..

Gość gość
idz do psychologa lub psychiatry- pisze to poważnie

Gość gość
a czy temperatura przez dlugotrwaly stres moze byc na stalym poziomie 37 stopni?

Gość gość
idż do psychiatry potwierdzam opinię kogoś powyżej masz dziecko ciąże urojoną to się leczy A jak tak się boisz ciąży to po prostu się nie p i e r d o l z facetami to nie będzie trzeba w twoim przypadku potem chodzić do psychiatry

Gość gość
Naprawdę wyzwiska nie są potrzebne...

Gość gość
nikt cie nie wyzywa, tylko stwierdza zaistniały fakt, a żeby stwierdzic temperaturę na podstawi ciaży, to nalezy prowadzic obserwacje swoich cykli i wówczas nie mierzy się temp., pod pachą a w pochwie

Gość gość
*żeby stwierdzic ciążę na podstawie temperatury oczywiście miało być

Gość gość
Hmm... A po drugie to jesli bylabym w cazy to bylby to 12 tydzien wiec chyba powinny pojawic sie jakies wymioty czy cos, a nic takiego nie mam... W czasie okresu mineła tez bolesność piersi. Ehh to wszystko przez ten internet i czytanie wyjatkowych przypadkow jak to kobieta nie wiedziala ze jest w ciazy, bo miala normalny okres...

Gość gość
podnosze.. jesli ktoras z was byla w podobnej sytuacji, niech napisze jak sobie z tym poradzila