Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisać do niego czy nie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj mieliśmy się spotkac, ale on mi napisal ze ma goraczke (co pare dni wczesniej pisal ze nawet chory pojdzie na spotkanie) ja na niego wyskoczylam ze jest niepowazny, ze nie interesuje mnie to i ze juz jade, po czym zmienilam zdanie i napisalam ze nie jade bo i tak mi sie nie chce, a on napisal "przeciez pisalas ze jedziesz" odpisalam ze "klamalam" Później nie odp, i napisałam do niego coś w stylu "czy jest zly" "foch? :D " Nie odpisywal przez caly dzien i wieczor napisal ze wzial leki i poszedl spac. Odpisalam mu " myslalam ze sie obraziles na mnie"" NIE ODPISAL i dzisiaj napisalam esa " hej co tam/ wyzdrowiales/\? " i tez nie odpisal juz 3 godziny . Nie wiem o co chodzi?

Gość gość
co robić? nie wiem o co mu chodzi, wczesniej gdy pisalismy najdluzej nie odp 2 godziny. Chciaalabym mu napisac takiego sms " widze, ze nie masz juz ochoty ze mna rozmawiac" ale nie wiem. Nie chce wyjsc na desperatkę

Gość gość
Hej ;* Znalazłam w necie ciekawy test, dzięki któremu sprawdziłam ile biologicznych lat ma moje ciało ;* Dostałam profesjonalne porady i po kilku miesiącach widzę duże postępy ;* Polecam : http://wiek-ciala.com.pl/rjzf

Gość gość
moze nie dwie ale już 4 GODZINY wczoraj przez caly dzien, a zawsze pisal do mnie

Gość gość
Poczekaj do jutra, przedyskutujesz to z przyjaciółkami z gimnazjum :)

Gość gość
nie jestem z gimnazjum. Pracuje a zreszta nikomu o naszym pisaniu nie mowie

Zrób to co miałaś zrobić, pojedź do niego. Mógł się obrazić o to że NIE CHCE Ci się do niego pojechać.

Gość gość
nie miałam pojechać do niego.. mieliśmy się spotkać pod kinem.