Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga12345678876

kobiece ciało pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość kinga12345678876
po pierwsze nie mam na tym zdjęciu photoshopa jesli chcecie wiedzieć , po drugie lubie sie malować i będę.

Gość gość
oczy jak to oczy Masz brązowe ja mam ładniejsze zielone i niespotykane ;-) ;-) ale figurę Masz ładną :-) makijaż brwi jest permanentny??? okropnie to wygląda wolę henne.

kolega ma racje. mozesz sie malowac, ale ten uklad ci nie pasuje... te pierwsze zdjecie, naturalne, ladniejsze...

Gość gość
dobra maluj się ale brwi masz tragiczne, co to za kształt w ogóle? Tragedia, wiele kobiet nie potrafi sobie brwi regulować. Biegiem do kosmetyczki.

Gość gość
Może w tym problem. Zdjęcia z fotoszopa wyglądają przynajmniej naturalnie. Albo starają się takie udawać.

Gość gość
Kim jesteś? Ty z zielonymi oczami?

Gość kinga12345678876
nie, brwi zrobione są henną na żywo to lepiej wygląda tylko swiatło tak pada.

Gość gość
na żywo lepiej? Nie sądzę. Kształt jest tragiczny, grube u nasady, cienka reszta, przecież to paskudnie wygląda. Idź do dobrej kosmetyczki bo sama nie umiesz regulować brwi, szpecisz się nimi. Brwi są ważnym elementem twarzy.

Gość frajerkim to mordę zatkac ci mogę leszczu a co do zdjęcia bez komentarza...albo napiszę źle ale nie znam ciebie więc miej w******e

Gość gość
z zielonymi oczami,.. jestem kobietą ;-)

Wygląda jakbyś sobie węglem namalowała te brwi :D. Generalnie wyglądasz wulgarnie, jak blachara (to nie jest próba obrazy twojej osoby, po prostu takie wrażenie sprawiasz z wyglądu).

Gość gość
o mój boże...kto Ci dziewczyno taką krzywdę zrobił???no chyba sama:( tu nie o hennę chodzi ani kolor brwi...ten kształt:( matko kochana, normalnie masz plemniki nad oczami:D idź do kosmetyczki niech Ci to naprawi, bo wygląda to tragicznie, zniekształca twarz, a oczy masz bardzo ładne, więc nie szpeć się tak więcej...na żywo obawiam się, że wygląda to znacznie gorzej:(

Gość kinga12345678876
oj może złe zdjęcie dobrałam i tak się wam wydaję :) ale ok każdą opinie przyjmuje na klatę:)

Gość gość
inne zdjęcie nic nie da, na tym zdjęciu widać kształt brwi, który jest tragiczny. Krzywdę sobie robisz czymś takim.

Gość gość
jak mogłaś źle zdjęcie zrobić? aparat zmienił Ci nagle kształt brwi? :D poważnie, wygląda to strasznie, zrób coś z ich kształtem, a będziesz znacznie lepiej wyglądać:)

Gość gość
Jacuś, cwelu w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. stąd k****, mordę to ci mogę frajerzyno nawet jutro oklepać:)

Na kiego grzyba na dziewczyne wiezdzacie, skoro pyta o zupelnie co innego. Facet to facet, bedzie patrzyl na baby i tyle, taka natura. No chyba ze sie zakocha do szalenstwa, ale to tylko za mlodu sie zdarza i tylko raz :P

Gość kinga12345678876
tylko ze te brwi to pozsostałość po sesji zdjęciowej w której byłam stylizowana na lalkę barbi :[

Nie róbcie dziewczynie wody z mózgu (wystarczy że nie umie pisać poprawnie :P) Sami byście ja r*****i, nawet jakby brwi nie miala :D

Gość gość
Jesteś zgrabna tylko kształt brwi sobie spierdzieliłaś:) Idź do kosmetyczki nada im właściwy kształt :)

Ale wy pacany jesteście, na ch*j o tych brwiach ciągle p*********e? Przecież to nie przez brwi jej facet ogląda inne d**y. A brwi niech sobie ma jakie chce, nawet k***a dookoła oczu. Palanty

Gość gość
Może właśnie chłopak normalnych brwi szuka u tych pań, skoro reszta podobna.

Gość gość
Całkiem fajne. Trochę fotoszopa i będzie cacy.

ej ale zdjecie nr 1 i zdjecie nr 3 to zupelnie co innego... :o ja foty na maila wysylam a nie na forum... :P :P :P i to muszisz sobie na nia zapracowac... :P :)

Gość gosc red dress
Owszem ładna dziewczyna, tylko niech tymi brwiami się więcej nie szpeci, bo naprawdę wygląda to źle. I mówcie co chcecie, ale mężczyźni takie rzeczy też dostrzegają. Nie mówię tego złośliwie, tylko może dziewczyna nie widzi jaką krzywdę swojej urodzie robi tymi brwiami. I oczywiście,że mężczyzna nie przez nie ogląda zdjęcia innych kobiet w necie. . Prawda taka, że mężczyźni po prostu uwielbiają kobiece ciała i kochają na nie patrzeć. Nawet jeśli mają w domu boginię seksu, będą oglądać się za innymi. Mój mąż też to robi i kompletnie mi to nie przeszkadza, wręcz się z tym nie kryje, bo wie że uważam to za naturalne. Tak jak ja zauważam przystojnych mężczyzn, tak on kobiety. Czasem się śmieję kiedy mówi- patrz jaka laska- i i mówię- patrz, patrz bo w domu tego nie masz:D:D:D