Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga12345678876

kobiece ciało pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
masz OOOlbrzymi NOS .

Gość gość
Jeszcze niech pokaże doopę.......:-D to też ważne.

Gość gość
strasznie szeroki nochal

Gość sandrakociaczek
bo daje zdjęcia na necie to jest pustakiem? o matko ! w jakim świecie ty żyjesz. ogłaszam że wszyscy korzystają teraz w np. facebooka gdzie publicznie w internecie udostępniają zdjęcia !!! czy to też pustaki?

Gość gość
Figura o.k. szczupła ale raczej kobieca jak sądząc z tego dziwacznego zdjęcia . Makijaż - niestety a la dyskoteka w podłej gimbazie . Musisz nad tym popracować bo idzie to w kierunku wulgarnej cizi .

Modeling ją zepsuł ale nic szczególnego pipe ma biust ma ja to wole starsze Salma Hayek np.;-)

Gość gosc red dress
Wiesz...gdybyś czytała ze zrozumieniem, to nie miałabyś problemów z określeniem mojej płci. Wybacz, ale ja nie potrzebuję dowartościowywać się poprzez wrzucanie zdjęć na forum. Tak- nie znam się, ale wyobraź sobie że wzrok mam dobry- zresztą nie tylko ja:) Wrzucasz zdjęcie na forum publiczne, więc nie dziw się, że jesteś oceniana. Oczekiwałaś zachwytów, a nie wyszło, więc się irytujesz. Tak, zamknij temat, tak będzie lepiej:D i te buziaczki:D:D::D

Gość krzysztoferek
Prawda jest taka że jest ładna tylko makijaż ją niszczy :) a wy którzy tak jedziecie jestem pewien że z zazdrości iż nie wiele jest takich kobiet z tak nie przeciętną urodą :P

Gość gosc red dress
No sorry Sandra- doczytaj. Odniosłam się do tematu, jednak autorka nie zareagowała, natomiast oburzyła się, ze ktoś śmie kwestionować jej zdjęcia, które ewidentnie są zdjęciami różnych osób. Gdyby zadała samo pytanie, to ok, ale sama chciała by najpierw ocenić jej wygląd- przeczytaj pierwsze jej posty.

Gość gość
Walcie ją wszyscy w doope ;)

Gość gość
cuz faktem i tak jest ze twoj facet oglada inne w necia waląc przy tym ogóra :D wic co za róznica ?? :D

Gość sandrakociaczek
moim zdaniem na wszystkim zdjęciach jest tą samą osobą. Pracuje w tej samej branży co ona i wiem jak człowiek potrafi się zmieniać na zdjęciach. Tak że doucz się troszeczkę i wtedy wypowiedz :)

Gość gosc red dress
Nie pisała, że to różne osoby. Wyraźnie podkreślała, że wstawia swoje zdjęcia. Mówiła, że zdjęcia z sesji zdjęciowych i te nieprofesjonalne różnią się tak bardzo, że można pomyśleć, że to dwie różne osoby. Jacek- czytać ze zrozumieniem- nie składać litery :)

Gość gość
i nagle same modelki na kafe:Dautorka teraz sobie slodzi na pomaranczy bo jak widac nie zrobila furory :)

Gość hahaahahahaahhahaahaha
ale wy jesteście tragicznie p******i ? co wy od niej chcecie ? sam bym chcialbyc z taka laską !! i co też teraz jestem pustakiem ? Nie dziwie się jej że sobie poszła i olała was i wasze riposty :):)

Gość gość
autorka sama sobie słodzi na nicku pomaranczowym, to jest dopiero żałosne ...

Gość gość
jestescie p******i:)wy tu ciagle jestescie a jej juz nie ma:)rozmyslajcie jaki makijaz,jakie oczy,etc smieszni malkontenci:)

Gość gość
19:54 to znowu TY autoreczko śmieszna żałosna i zakompleksiona z facetem walikoniem

Gość gosc red dress
Super, że pracujesz w tej samej branży:) i co? Tobie też aparat zmienia kształt oczu? Wybacz, już biegnę douczać się głupoty:D Przelogowanie się nie pomaga:D . Jacek- red dress, to czerwona sukienka, nie czerwony dres:D i : "kinga12345678876 heheheh. jak to co innego? innego bo pokazują inne rzeczy usmiech.gif uwierz że gdybym teraz pokazała Ci zdjęcia z sesji zdjęciowych powiedzialbys ze pokazalam ci nie swoje zdjecia nawet znajomi gdy zobacza dziwia sie ze az taka zmiana zbereznik moim zdaniem to zupelnie inne osoby... znaczy na zdjeciach 1 i 3 bo oczy ma podobne na nr 2... z reszta co mnie to obchodzi. i nie mow mi ze bym sie podjaral twoimi fotkami z konkursow bo ja nie raz w tych konkursach w jury bylem jako mlody, zdolny i pracowity... jezyk.gifusmiech.gif kinga12345678876 nie mówie ze bys sie podjarał tylko że byś uważał ze to inne osoby usmiech.gif"

Sukienka czerwona to ostr śpiewał już 10 lat temu i jasne ze z każdego paszteta można d**e zrobić ale kariery ty nie zrobisz bo za 10; lat będziesz wyglądać jak moja babcia a ma 80 coś:-D