Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy marihuana uzaleznia

Polecane posty

Gość gość

bo na początku nie lubiłam jej palić tylko paliłam dla towarzystwa bo moje koleżanki paliły ,a teraz doszło do tego ,że mam poprostu ochotę zapalić nawet sama :O to normalne? Podobno trawa nie uzależnia to dlaczego tak jest?

Gość gość
ja pale codziennie ale nie czuje się uzależniony :classic_cool:

Gość gość
Nie tak jak kafeteria :classic_cool:

Gość julka19xxx
uzaleznia psychicznie na takiej zasadzie jak czekolada.Jak raz spróbowałaś to czasem się skusisz.Na szczęście nie jest za bardzo szkodliwa.

Gość gość
Nie jest szkodliwa? ? chyba żarty sobie stroisz.moj facet palil coraz więcej. .jak przestal to nie ma już problemów ze wzwodem..nie ma koszmarów. . spi spokojnie cala noc..czuje sie lepiej i bynajmniej wie co teraz robi i mowi.Mial stany depresyjne..nerwice..wszystko minelo jak przestal palic.

Gość julka19xxx
mój pali już 10 lat i tych problemów nie ma.Czasem ma tylko kłopoty z pamięcią ale w zamian jest bardzo spokojny i czuły.

Gość julka19xxx
Tylko raz mi p***********ł jak się upalił i popił wódką

Gość gość
Nie jest szkodliwa hahaha :D nosz k****a tego jeszcze nie slyszalam, co za imbecyl to napisal :D Uzaleznia i to bardzo, potem probkemy z pamiecia, koncentracjia, schizofrenie i inne choroby psychiczne Takze pal dalej to zobaczysz Co sie z toba stanie

Gość julka19xxx
20:58 podszyw... dla jednych jest szkodliwa dla innych nie.każdy robi co chce ze swoim zdrowiem.Na pewno jest mniej szkodliwa od papierosów.Ja nie palę ani tego ani tego.Po godzinie spędzonej w towarzystwie palacza tytoniu boli mnie głowa a moje ciuchy śmierdzą.Przy marihuanie tego nie ma.

Gość gość
jak moj durny ex palil to stawal sie coraz bardziej agresywny i nerwowy ,takze nie chrzancie,ze to takie sobie polne ziolko