Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiilka

doradźcie

Polecane posty

Gość malamiiilka

Poznałam fajnego mega przystojnego gościa...mam na niego ochotę, ale jestem w związku! Co mam robić?

Gość gość
a zasady masz,to sie ich trzymaj.

Gość gość
każdy ma takie pokusy od czasu do czasu. kochasz swojego partnera? a jeśli to on by się tak zachował, jak oceniłabyś jego czyn?

Gość malamiiilka
Właśnie mam dlatego się powstrzymuję,ale to takie trudn.Myślę właśnie o tym co ja bym czuła na jego miejscu chyba jestem nienormalna...

Gość gość
lap przyststojniaka,olej obecnego,nowe jest lepsze.

Gość malamiiilka
Mogę go złapać w każdej chwili i to jest najgorsze, gdyby było tak,że chcę tylko ja to problemu by nie było żadnego.

Gość gość
jeśli stawiasz się na jego miejscu to chyba Ci na nim zależy. jeśli kierujesz się tylko pożądaniem to możesz się powstrzymać, bo właśnie miłość to dokonywanie takich wyborów. a trudne jest na pewno, wiem po sobie, powstrzymujesz swoje pragnienia, ale pożądanie nie zawsze są dobry doradcą.

Gość gość
Zacznij się puszczać, codziennie znajdziesz nowego superprzystojniaka, do tego rozpij się, będziesz mieć życie intensywne, acz krótkie i do d**y.

Gość malamiiilka
Tak właśnie podoba mi się, ale tylko fizycznie,chociaż nie powiem jest miły,kultura itd.ale nie myślę o niczym poważnym.

Gość gość
a uważasz że żałowałabyś tej zdrady? byłabyś zła na swojego faceta jeśli by zrobił tak samo?

Gość malamiiilka
Oczywiście ,że tak zła to mało powiedziane,ale pierwszy raz w życiu tak mnie do kogoś ciągnie...

Gość gość
jeśli kochasz męża, a to tylko czysto fizyczny pociąg to pewnie po fakcie będziesz żałować....

Gość gość
to jest jak chęcią zjedzenia ciastka na diecie. niby się nie powinno ale kusi strasznie i niby w końcu to tylko jedno ciastko. ale tu stawiasz w najgorszym wypadku swój związek na szali. sama musisz zdecydować co zrobić i czym się kierować.

Gość malamiiilka
Tak dokładnie czysto fizyczny...i dzięki właśnie potrzebowałam takiego spojrzenia hmmm z boku na całą sprawę.Jakoś to pożądanie wybiję sobie z głowy raz jeszcze dzięki pozdrawiam:)

Gość gość
pozdrawiam, powodzenia :)