Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedAcaa1515

WODNISTE PLAMIENIE CIAZA PILNEEEE

Polecane posty

Gość niewiedAcaa1515

Dobry wieczór. Mam pytanko. Tak wiem , że jasnowidzami nie jesteście ale może którąś z was była w podobnej sytuacji. A więc tak ... Moje cykle trwają 30. Przed poprzednią @ kochałam się z partnerem w dni plodne akurat w okolicy owulacji bez zabezpieczenia oczywiście. Niestety @ przyszła dwa dni przed terminem bardzo bolesna, obfita jak nigdy ale trwała tyle co zwykle czyli u mnie 5 dni. W tym miesiącu bez zabezpieczenia kochaliśmy się w plodne dni tylko raz bodajże ok. 11-14 dnia cyklu. Zauważyłam że moje piersi są strasznie nabrzmiale a brodawki wyglądają jak duże guziki żył nie widzę ze względu na to też że jestem bardzo " żylasta " i mam na piersiach rozstepy sine po pierwszej ciąży. Mdlilo mnie teraz z reszta też ale to chyba za wcześnie, nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży. Ostatnio też często boli mnie głowa i mam zawroty ale akurat tego przyczyn może być wiele. Jestem 5 dni przed terminem @. Dzisiaj rano zauważyłam małą śluzowatą różową plamke na bieliźnie, a za parę minut małą krople żywej krwi. Następnie leciala mi taka śluzowata różowa wydzielina z małymi domieszkami krwi. Teraz sucho. Lekko boli mnie podbrzusze i strasznie mrowi mnie w piersiach tak do okola brodawek. Czy możliwe jest że udało mi się zajść w ciążę? Miała któraś podobnie? Ja wiem, zrób test idź do lekarza, ale jestem bardzo ciekawa. Chciałabym dzidziusia. W 1 ciąży plamilam jeszcze przed terminem@ ale na bordowo brązowo, malucha urodziłam chociaż miałam problemy z donoszeniem. W 2 ciąży zrobiłam test w terminie @ ale tydzień później ponad dostałam krwotoku, więc teraz się bardzo martwię, bo mam problemy z zajściem a jeśli się udało i ta niby @ jest objawem chciałabym utrzymać ciążę. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
objawy wskazuja na ciaze, mysle ze powinnas zrobic bete i udac sie do lekarza zeby przepisal Ci leki na pidtrzymanie jesli to ciaza, powodzenia

Gość niedouczona1515
Kurka tak bardzo bym chciała. Ale beta tylko odpłatnie czy może wypisać skierowanie? Bo zanim się do niego dostanę to jeśli mi się udało ro do tegoczasu poeci :(

Gość niewiedAcaaa1515
Dzisiaj już ciemna krew, wydaje mi się że to zwykła @