Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus1985

Odchudzanie w Southampton

Polecane posty

Gość agus1985

Chciałabym zżucić parę zbędnych kilogramów, próbowałam już tylu diet ale efekt jak zwykle jojo, więc zastanawiam się czy jest polska dietetyczka/dietetyk w Southampton warty polecenia? Przy okazji chciałabym też zadbać o swoje ciało, niestety wieczne odchudzanie niezbyt korzystnie się odbiło, moja skóra nie jest już tak spreżysta i oczywiście to paskudstwo cellulit, korzystał ktoś z zabiegów na te paskudztwo??

Gość gość
sama szukam dietetyka najlepiej dietetyczki niestety jeszcze nie znalazlam. Cwiczylam ostatnio z ewa chodakowska i pare centymetrow ubylo. Najgorsze jest to, ze jestem osoba towarzystka, ciagle wyjscia do znajomych, posiedzenia w dom, suto zakrapiane imprezy salatki majoznez i brzuszek rosnie. Może ktoś moze polecić jakąs ciekawą diete?

Gość Izabella30
Moim zdaniem szukanie szybkich diet przynosi tylko negatywne skutki, oczekuje sie na szybkie zrzucenie, a brak efektow bardzo zniecheca. Silna wola i zdrowe odzywianie i stara zasaza sniadanie zjedz sam, obiadem sie podziel...Agus jesli chodzi o zabiegi pielgenacyjne pisalam juz w jakims poscie na forum, ze polecam zabiegi u Magdy. Ona jest masazystka w Southampton i dojezdza do klientek do domu z potzrebnym sprzetem i akcesoriami. Sama korzystalam z masazu i zabiegów na cellulit, sa to zabiegi typu body wrap, czyli najpierw peeling pozniej maska ( jakies specjalistyczne blotko) zawijanie folia i pod specjalny koc, zabiegi sa przyjemne, w tym czasie Magda wykonuje zabieg twarzy dekoltu jak sie lezy na stole, super muzyczka, mozna sie zrelaksowac i co najwazniejsze efekty po 8smiu zabiegach pozbylam sie cellulitu na dobre tu jest jej strona internetowa www.southampton-holistic.co.uk

Gość agus1985
hej izabella30 czyli bylas zadowolona z efektow tego body wrap na pomaranczowa skorka,jestem ciekawa czydziala tak samo na wszystkie kobiety tak samo dobrze. Poserwowalam troche na necie i ta strona ktora podalas wydaje sie byc najlepsza z wszystkich ofert, ceny nie sa az tak wygorowane jak patrzylam na niektore angielskie salony, szczeka mi opadla. nie zostaje mi nic innego jak telefon i umowic sie na wizyte, mam nadzieje ze juz wkrotce bede mogla spojrzec na siebie i w lutro.

Gość Dietetyk w UK
Witam, Od 5 lat mieszkam na stałe w Anglii i jestem dietetykiem. Pomagam każdemu, kto sie do mnie zgłosi. Zapraszam na moją stronę internetową : www.dietetyk.uk Pozdrawiam bardzo serdecznie, mgr dietetyk Monika Zadrużyńska

Gość gość
Dziewczyny skorzystalam z zabiegow magdy masazystki na cellulit ma nowy zabieg na to paskudzwo nazywa sie " cellulit, nie dziekuje" chyba jeszcze jest nie aktualne na jej stronie ale juz zabiegi wykonuje i musze przyznac ze mega zaskoczenie, wykonalam 5 zabiegow, 2 razy w tygodniu i moj cellulit jest juz prawie niewidoczny nie sadzilam ze blotko i masaz moze przyniesc takie efekty, wyjezdzam na wakacje niedlugo i nie moge sie doczekac chyba pierwszy raz odwaze sie wyskoczyc w bikini. Dodam zeograniczylam cukier i produkty z maki co pewnie tez moglo sie przyczynic do walki. Goraco polecam, odzyskajcie wiare w siebie jak ja. To jej numer gdyby ktos potrzebowal, mozecie powiedziec ze od Iwony z pieskiem ;) 07758895280