Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak jest ze czym wiecej sie modle

Polecane posty

Gość gość
Diecko kochane oczym Ty gadasz ! 2 razy chciałem zejsc ale zdrowy organizm niewyszło juz niespruboje ,pracy niemam i niebede mial bo starych nigdzie niechcą , baby juz nieobracalem x czasu bo z dziadami bez kasy sie niezadaja , zbieram złom, zyje sram na wszysto zyje czekam na lepsze czasy ,idz sie ochlac porządnie moze zmienisz tok myslenia albo psycholog sie klania pa

Gość gość
no widzisz, a u mnie też źle i organizm niezdrowy, w te święta popełniam samobójstwo.

Gość gość
no widzisz a u mnie też źle i organizm niezdrowy, dlatego w te święta popełniam samobójstwo jak się nic nie zmieni. Bóg tego chce.

Gość aaacc
przedewszystkim nie modl sie do krzyza i nie wykonuj tych wszystkich wymachow rekami bo w bibli nie pisze zeby tak robic a wrecz jest gdzies napisane ze sw piotr wszedl na targ i kazal zaprzestania sprzedazy krzyzow bo to grzech. gdzies w bibli pisze ze modlenie sie do stworzenia czyli drewienka jest grzechem musisz modlic sie w myslach do stworzyciela. Kosciol to jeden wielki grzech. przestan grzeszyc sama modlitwa :D

Gość gość
Bóg uwielbia sobie popatrzeć jak się męczymy, modlimy i tracimy nadzieję, więc czemu miałby sobie tego odmówić w twoim czy naszym przypadku? co go obchodzi że ktoś popełni samobója? Wtraci go do piekła i znowu znajdzie sobie jakiegoś kozła ofiarnego do dręczenia. Bóg jest nieskończonym sadyzmem i nie ma serca.

Gość gość
Przeklinam wszystkich którzy mi wymadlają to nieszczęście i tą chorobę. Mam w d. co o mnie myslicie. PRZEKLINAM WAS niech wszystkie moje nieszczęścia które mi wymodliliście, które mnie doprowadzą w grudniu do samobójstwa, przejdą na was i spadną na wasze głowy. Będę was tak przeklinać do mojej samobójczej śmierci, a po niej będę was prześladować, aż sami się zabijecie.

Gość gość
18.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość tym ewidentnie jest corazz gorzej w sprawach o ktore sie modle, ale to masakrycznie gorzej . czemu tak jest ? zaczynam bac sie prosic Boga ...... Tak jest, bo na kafe kreci się duzo pomyleńców, fanatykow religijnych, sekciarzy, którzy myślą że oni są swięci a cały świat zły, więc jak widzą że ktoś pisze w rodz. żeńskim to się modlą żeby sie tej osobie przysłowiowe cegły sypały na głowę. I się sypią. To taka mentalność, dosyc zresztą prymitywna. Mają swojego bożka nienawiści który jest demonem i do niego się modlą.

Gość agniecha pietrucha
wy młode idiotki, nadskakujecie zakonnicom, kumplujecie się z nimi, a one się modla żebyście nigdy nie wyszły za mąż, dlatego was faceci rzucają, włosy wam wypadają, macie konflikty w domu itd. Zakonnicy najlepiej zejść z oczu a jak już cię zapamiętała to zostaniesz starą panną, już ona ci to wymodli.

Gość gość
Dzicko kochane mniej sie modl ale z wiarą , stare babki klepia zdrowaski bo to z wiekiem przychodzi Ty mloda dupcia jestes chyba niedopieszczona:-) zajć se jakiego je..ke nerw Cie opusci

Gość agniecha pietrucha
akurat mi iebaka na cos pomoże.

Gość gość
Dziecko kochane cos o chorobie piszesz ,chorobe cza leczyc a nie przeklinac,przeklinanie w leczeniu przeszkadza,pozatym nikt Ci zle niezyczy ubzdurałas se cos, moze sie naćpałas i farmazonisz,a idze idze!

Gość gość
kiedy nie da sie wyleczyć, jakby sie dało to bym chyba leczyła? i to nie jest żadna choroba śmiertelna ale jak sie modle to jest dużo gorzej a jak sie nie modle to jest po prostu gorzej, nic nie pomaga, trzeba już umrzec. Nie grzeszyłam. Boga nie ma.

Gość gość
Pietr***a dziecko kochane curusio tatusia Tobie nie bzykanie ale spanie apotem dobre sniadanie

Gość gość
Dziecko kochane no a jak by tak tata wiedzial co za robal Cie gryzi i przy mamie gołą rękom na goly tyłek ci wypłacił to czasem lepsze lekarstwo od najleszej modlitwy:-)

Gość agniecha pietrucha
może jeszcze do ksiedza probozscza w tym celu posłał? Jak wiadomo, katolicyzm jest pedofilny a gołe tyłki mile widziane.

Gość gość
Oto dlaczego tak jest... " Ojcze nasz któryś jest w niebie....bądź WOLA TWOJA..." XXX Modlimy się do Boga pustymi słowami i nierozumiemy własnych modlitw , a potem cierpimy. Zacznij się modlić " Niech będzie wola moja " - może coś się zmieni. XXX Mam 30 lat i wiele razy zadawałem sobie pytanie - dlaczego. Wydawało mi się że Bóg mnie nie słuchał , ale było na odwrót. Bóg chciał by było mi dobrze. Przeżyłem wiele rozterek sercowych w życiu. Raz byłem w więzieniu. Za każdym razem zastanawiałem się dlaczego. Dziś wiem jednak. Gdyby nie te zdarzenie nie był bym tym kim jestem dziś. Byłem zły w oczach Boga i ludzi. Teraz zmieniłem się , lecz nie mi oceniać co kto o mnie myśli. Na pewno żyje mi się lżej i sam do siebie mam mniej pretensji. Rzuciłem palenie , alkohol , Bóg znalazł mi pracę kiedy najbardziej jej potrzebowałem i raz nawet pokazał mi że może być moja wola jeśli chcę , ale ten wybór należał jedynie do mnie. Wtedy odmówiłem. Co Boskie pozostawiłem Bogu. Powiedziałem mu : " Nie Panie! Niech będzie wola Twoja " i stało się tak. Choć było to nie po myśli dla mnie , po latach zrzumiałem że Bóg wiedział co dla mnie najlepsze. Bóg jest wielki!

Gość agniecha pietrucha
a kogo obchodzą twoje rozterki sercowe. W więzieniu nie byłam, nałogów nie mam. Bóg nie ma mnie za co tak strasznie karać.

Gość gość
Agniecha curusio tatusia ,gosciowi w puszce wiara pomogla przezyc i cos zrozu miec no i dobrze ,autorka niech zrozumie to ja wzocni poco sie odrazu chlasac

Gość agniecha pietrucha
kiedyś trzeba bo to już za długo trwa. Na swięta w sam raz.

Gość gość
Wola boska jest zawsze przeciwko człowiekowi. Wola boska jest absurdalna i nieludzka. Wola boska to nieszczęścia wymadlane przez zakonnice i fanatyków religijnych, często chorych na umyśle.

Gość gość
Kotku niesmuć sie przejdzie Ci, jeszcze sie zakochasz spokojna twoja rozczochrana głowa

Gość womaxxx
Nie tędy droga. Po pierwsze, ten Wasz Bóg ma w cholerę zamówień, trzeba czekać w długiej kolejce. Pomódl się do Diabła, co szkodzi i tam masz zamiar się zabić. On ma więcej luzu. :P Generalnie za dużo jadu w tobie. Wszystkim życzysz najgorszego, takiego samego jak u ciebie. Negatywna energia wraca i coraz bardziej ciebie zapętla w twoim nieszczęściu. Musisz zmienić nastawienie. Obdarz świat i ludzi miłością, to on odwdzięczy się tym samym.

Gość gość
Wam sie myli modlitwa z koncertem zyczen..Chce i ma byc mi dane,bo jak nie to Boga nie ma,albo sie zabije.To faktycznie bardzo "gleboka" jest Wasza wiara.Rob co mowie,albo zafunduje Ci maly szantazyk emocjonalny,Panie Boze.Jestes,gdy jest mi dobrze.Cos sie wali,nie pomagasz,spadaj na szczaw.W takim ukladzie dajcie sobie luz z ta rzekoma wiara,bo to kpina.

Gość gość
Czytajcie ludzie Biblię, wiele Wam rozjaśni. - To, o co w modlitwie prosicice stanie się Wam tylko wierzcie, że otrzymacie - Co ja robię, ty teraz nie rozumiesz. Potem pojmiesz. - Taka zaś jest ufność, jaką mamy do niego, iż jeżeli prosimy o coś według jego woli, wysłuch**e nas. - Niech zaś prosi z wiarą, nic nie wątpiąc; bo kto wątpi, podobny jest do fali morskiej, poruszanej i miotanej wkoło wiatrem. Niech więc taki człowiek nie sądzi, że otrzyma coś od Pana. Człowiek chwiejnego umysłu jest niestały we wszystkich poczynaniach swoich. - Pożądacie, a nie macie; zabijacie i zazdrościcie, a nie możecie osiągnąć; kłócicie się i walczycie, a nie macie, dlatego że nie prosicie Prosicie, a nie otrzymujecie, dlatego że źle prosicie, abyście to na pożądliwości wasze

Gość gość
Dziecko kochane tak niemysli , ten jad to wściekłość bezradność, kto niebyl zakochany ? Kazdy .Ją to dorwało z wiesza moca i tyle pono na te chorobe cza czasu my to wiemy ,autorka jest w szoku nic niedociera ,nima rady:-)

Gość gość
jak flirtujesz z zakonnicami to nic dziwnego że ci wymadlają opuszczenie przez chłopaka i samotność, bo chcą, żeby cię to skłoniło do wstąpienia do zakonu, to tak jak komarzyca - musi gryźć, tak samo zakonnica musi sie modlić żeby kobieta byla sama, jedyne wyjście to wywalić zakonnice z życia, z fejsbuka i modlic się o swoje sprawy aż do skutku.

Gość grzesiek147
Ja modle się od dawna o poważną żecz mianowicie byłem w niemczech z 20 chłopakami gość polak nie wypłacił nam pieniędzy po 8tyś zł i uciekł modliłem się żeby bóg go znalazł i żeby odał pieniądze fakt bóg znalazł ale prokurator go uniewinił bez sądu i zero sprawiedliwośći

Gość gość
Warto się modlić.