Gość gość Napisano Październik 18, 2013 Jw. Nie mam pojęcia co może mi pomoc. Mam bardzo sucha skórę głowy i wygląda to jakbym miala tragiczny łupież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 Mi na łupież pomaga DERMENA PLUS. Ostatnio go sobie właśnie zamówiłam w aptece internetowej Wapteka ale w sumie najlepiej to się wybrać do dermatologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 Ale ja nie mam łupieżu. chodzi o to że skóra głowy jest bardzo sucha i WYGLĄDA jakby był to łupież. Pytanie polega na tym jak nawilżyc skórę głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 Po pierwsze olejowanie, w takim przypadku dobry będzie olej arganowy, lniany, awokado, jojoba. Do mycia wypróbuj szampon nawilżający Allerco albo... płyn do hig. intymnej z Rossmana (Facelle). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grajkka Napisano Listopad 14, 2013 Taki gęsty śluz o ciemniejszym zabarwieniu może wskazywać na grzybicę. Pojawiły się jeszcze jakieś inne, niepokojące sygnały? Jak miałam grzybicę pochwy to zmagałam się jeszcze z bardzo męczącym swędzeniem. Brałam trioxal i teraz jest znacznie lepiej. Mogę Ci doradzić tylko wizytę u lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goska288 Napisano Listopad 22, 2013 To niekoniecznie musi być łupież, tylko jakaś infekcja skóry i dlatego to tak wygląda. Mój mąż leczył grzybicę i miał takie białe płaty na głowie, które wyglądały jak duży łupież. Bardzo go swędziała głowa. Nie mogliśmy zaradzić temu specjalnymi szamponami. Poszedł do lekarza i dostał trioxal. Ma spokój już ponad pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2013 nie sprzedaje się wam ten sroxal, prawda? jakieś niedziałające i niepotrzebne dziadostwo, pies z kulawą nogą nie kupuje, dlatego desperacko spamujecie i próbujecie tu szukać naiwnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xsandrax Napisano Styczeń 3, 2019 szampon od Atopis - świetny produkt, zawiera olej konopny w składzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena999 0 Napisano Marzec 29, 2020 Peeling + łagodny szampon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota 1112 0 Napisano Marzec 28, 2022 Wypróbujcie szamponu z serii MED od Wax Pilomax. Pozostawia skórę miękką, nawilżoną i delikatna warstwą ochronną. U mnie sprawdza się idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach