Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yowl

Odchudzanie do sylwestra

Polecane posty

Przyłączy się ktoś? Dziś stanęłam na wagę i moim oczom ukazało się przerażające 64kg! Chciałabym do sylwestra zejść przynajmniej do 59,9 Nie jestem bardzo gruba, trochę wystaje mi brzuszek a wyjeżdżam z moją dosyć zgrabną koleżanką i nie chcę przy niej wyglądać tragicznie Od dziś zaczynam ćwiczyć (i będę się tu z tego spowiadać), od dziś zaczynam też "dietkę". Będę zjadać 1500-1600kcal dziennie (moje PPM to 1400 a jeszcze trochę poćwiczę, jak zwiększę intensywność ćwiczeń zwiększę trochę kaloryczność). Ostatni posiłek 2-3h przed snem. Śniadanie zaraz po przebudzeniu (to najtrudniejsze, dziś skopałam). Posiłki co 2-3h. I jadę z tym koksem! P.S. nie będę bardziej obcinać kaloryczności, mam bardzo dobrą dietetyczkę, która wszystko mi wyjaśniła i służy pomocą zawsze. Nie będę jeść 1000kcal żeby rozwalić sobie przemianę materii i potem płakać ;) Powoli, zdrowo, rozsądnie - tak mam zamiar to zrobić ;)

Dzisiejszy jadłospis: -2 kromki chleba pełnoziarnistego z twarożkiem wymieszanym z pociętą rzodkiewką i szczypiorkiem. Do tego kawa z mlekiem bez cukru. - 310kcal -banan, jogurt naturalny, orzechy 290 kcal -makaron pełnoziarnisty z mozzarellą, pomidorami i sosem z pesto z czosnkiem i jogurtem naturalnym 400kcal -sałatka z pieczonej papryki, z ciecierzycą 250kcal -twaróg z jogurtem naturalnym 260kcal Oczywiście kaloryczność w przybliżeniu - planowane 1510

cześć :-) mam podobny problem :-) na mojej wadze przed chwilą ujrzałam 65,3 kg ( po sniadaniu i tuż przed okresem, tym się pocieszam ) Do tego jestem dość powszechnym typem kobitki, która kupuje ciuchy o rozmiar mniejsze "bo przecież mam zamiar schudnąć" a ostatnio zamiast stracić kg przygarnęłam kilka dodatkowych i takim oto sposobem "nie mam sie w co ubrać" stało się w moim przypadku pojęciem dosłownym, a nie tylko babskim narzekaniem. Pierwszy mój cel to tak jak i u Ciebie zejście poniżej 60 kg. Chciałabym osiągnąć ten w miesiąc, może max do końca listopada. Z końcem grudnia chciałabym zejść poniżej 57 kg , a dalej niech już sobie leci jak chce :-) Ogólnie chciałabym zejść poniżej 55 kg bo to taki mój magiczny próg który zawsze trudno mi przekroczyć.

Ha! W ogóle debilem jestem :D Vojowniczka dzięki Ci za naprowadzenie mnie na mój idiotyczny błąd. Przecież sylwester za 2,5 miesiąca a nie za 1,5 (tak sobie w głowie jakoś poukładałam...). To ja też zmieniam cel! 57-58 do sylwestra (przy tej wadze wyglądam najlepiej) :) Oczywiście witaj! I wierzę, że cel osiągniemy.

pewnie , ze tak :-) Ja zamierzam przejść na dietę stosowaną przy kandydozie - byłam na niej rok temu i ładnie, dość szybko i zdrowo schudłam a do tego poprawiłam samopoczucie, nabrałam energii i pozbyłam się problemów z bólami, wzdęciami etc. Na pierwszy rzut oka wydaje się być rygorystyczna, ale jak już się w nią wciągnęłam to poszło gładko :-) do tego zamierzam zapisać się na siłownię, kupiłam już sobie stanik sportowy bo bez niego w przypadku mojego biustu ani rusz... Zaczełam też chodzić na zabiegi odchudzające do kosmetyczki - wczoraj byłam na kriolipolizie i lipo kawitacji Mam nadzieję, ze łącznie da to fajne efekty :-)

Gość rysiaryszarda
ja też walczę już od września, nie chcę być loszką na imprezie sylwestrowej :P mam do zrzucenia 5-6kg,niby nie dużo ale paradoksalnie,najtrudniej zrzucić taką niewielką ilość , znacie może jakiś fat burner dobry? widziałam na forach therm line? figurę extraslim? mówi wam to coś?

Rysiaryszarda nie znam się na wspomagaczach, z tego co wiem to straszny s**t ;) Ja chcę swój cel osiągnąć bez takich wspomagaczy bo w nie zwyczajnie nie wierzę. Wczoraj ruszyłam z 30 day shred J.Michaels :) Oj ciężko było, ciężko ale dałam radę. No i wysiadam 5 przystanków przed celem (nie mogę chodzić całej trasy bo to 10km :D). Dziś się poprawiłam jestem już po śniadaniu :D Wstałam, poszłam się umyć a potem to już śniadanie. Także zmieściłam się w tej godzinie ;)

Gość mergeee
hej dziewczyny , mozna dolaczyc? zostalo mi jeszcze 3 kg i za cholere nie moge nic zrzucic , moze z waszym wsparciem mi sie uda, niby nie duzo, a jednak zle te ostatnie kg schodza , a u mnie jeszcze najwiecej z brzucha jest i najtrudniej mi z niego schodzi to co moge dolaczyc???? :) pozdrawiam

Gość mergeee
no i chyba mam juz rozwalony co nieco metaboloizm i nie wiem jaka diete zrobic pomozcie cos i doradzcie :) dzieki

Witaj ;) Zapraszamy! Co do metabolizmu to chyba lepiej poszukaj informacji, ja słyszałam kiedyś, że można trochę podkręcić jedząc jeden dzień w tygodniu 200% normalnej kaloryczności (czyli ile teraz mniej więcej jesz) a następnego dnia 70% tego co jesz normalnie ;) Ale to by wymagało weryfikacji.

Jadłospis: -bułka pełnoziarnista z pastą jajeczną z awokado, kawa z mlekiem bez cukru, ciastko owsiane (400kcal) -koktajl z mango, banana, mrożonych truskawek na jogurcie naturalnym (270 kcal) -gulasz warzywny z ciecierzycą, ryż brązowy (420kcal) -sałatka z soczewicy i pieczonej papryki (250kcal) -omlet ze szpinakiem (220kcal) Łącznie 1560 kcal

Gość mergeee
dziekuje ;) postaram sie poczytac co nieco o tym metabolizmie , od jutra zaczynam na stowe

🖐️ ja mam jutro duza imprezę rodzinną w restauracji więc siłą rzeczy.. ale potem ostro się biorę :-) mam też nadzieję że już okres przyjdzie i będzie mi łatwiej, bo teraz to wszystko mogłabym zjeść

Gość taka_grubaska
dziewczyny przyłaczam sie do was!

Gość mergeee
witam , co u was ja jak na razie pije kawe, obudzilam sie z temperatura , masakra jakas , odezwe sie pozniej

Gość mergeee
no i przez goraczke nie mam smaku , jeszcze nic nie jadlam , moz ezjem banana na sile i jogurt zeby na czczo nie zazywac lekow

Gość Olcia Dubicka
około 5 kg w 2 miesiące to spokojnie da radę :) Mi kobieta u której zajmuję się potomkami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co również nasila mój spokój

Gość gość
Ja skorzystałam z usług https://diet4u.pl/ i skomponowali mi indywidualną dietę. Przywożą mi jedzenie do domu, co fajnie jest świeżo i zawsze na czas. Podoba mi się też dodawanie wody w prezencie do nich. No i super się składa, bo jest cenowo ok. Gubię z nimi kilogramy w zdrowy sposób i do sylwestra myślę zmieszczę się w ulubioną sukienkę