Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam problem i nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkim potrzebuje rady otoz jestem z dziewczyna od 4 miesiecy na poczatku duzo rozmawialismy a teraz nie wiem nawet na jekie tematy gadac, nie ma tak ze wogule nie rozmawiamy ale rozmowa jakos dziwnie przebiega jak przesluchanie pytam jak tam w pracy ona odpowiada i zadaje nastepne pytanie juz mi sie pytania koncza, mieszkalem z nia 2 miesiace jak bylismy na wakacjach i nie wiem czy sie nie przyzwyczailem ze ciagle spedzamy razem czas swietnie sie bawiac, teraz ona pracuje uczy sie i chodzi na kurs na prawo jazdy tez sie ucze i pracuje wiec malo sie widujemy ona czasem chce sie spotkac np po pracy ale ja kompletnie nie mam sily pracuje do 18 i jak wracam do domu i odrazu sie klade chce z nial popisac sms bo mieszkamy troche od siebie ale ona jest wtedy zawsze zajeta i potem zaczelo byc jeszcze gorzej dlatego ze ciagle byla zajeta a to na piwo z kolezanka a to gdzies inndziej zaczelem sie martwic bo mi na niej naprawde zalezy wiec poposilem ja ze jak wraca do domu niech napisze ale niech napisze ze gdzies idzie i z kim stalem sie strasznie zazdrosny ale nie pokazywalem jej tego teraz coraz czesciej zapomina mi napisac gdzie jest pisze do niej a ona siedzac w domu odpisuje po paru godzinach potem pisze ze cos tam robila i nie slyszala telefonu wtedy popiszemy pare sms i ona idzie spac i tak w kółko staram sie juz jak moge najbardziej boli mnie to ze robie to wszystko dla niej znalazlem lipna prace ale co zrobic nie chce miec takiej sytuacji ze bedzie chciala gdzies wyjsc a ja nie bede mial kasy gadalem z nil o tym to powiedziala ze przeciesz ona moze placic ale juz bez przesady nie moze byc tak ze dziewczyna bedzie mi stawiac robie remont w pokoju poniewaz mieszkam z rodzicami a chce zeby czula sie konfortowo a nie przejmowala moimi rodzicami mam tyle na glowie ze juz czasem nie mam sily na nic chcial bym troche odpoczac a nie ciagle tu pracowac po powrocie robic remont i jeszcze martwic sie co ona robi . Co powinnienem zrobic ? sam nie wieze ze szukam pomocy na internecie, ale znajomi mi mowial caly czas to samo a ja chce z nia byc bo ja kocham to moja winna ? powinnienem sie przestac martwic ? moze pojsc do jakiegos lekarza po porade dziekuje za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować