Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aruszka

czy kobieta dojrzała może znaleźć jeszcze prawdziwą miłość

Polecane posty

Gość aruszka

Skończyłam czterdzieści lat .Mam 16letnią córkę i podobno wyglądam jak jej koleżanka.Ale co z tego,dla męża chyba jestem już nikim.Chyba jestem mu potrzebna do sprzątania ,prania i gotowania,darmowa gosposia.Nie mówi że mnie kocha-bo po co o tym mówić,nie mówi miłych słów,bo po co...

Gość Latajacy potwor spaghetti
a kto powiedzial ze malzonek szanowny musi miec posprzatane i ugotowane?

Gość gość
Miłość potrzebna ci tylko na g***t, czy rzucasz mężą i idziesz w świat?

Gość aruszka
chciałabym się poczuć w końcu jak kobieta

Gość gość
Rozumiem :-) czyli luźny skład, bez układania sobie życia od początku.

Gość gość
Zamiast postarać się o odbudowę relacji z mężem, ty już wybierasz najprostszą drogę- gratuluję braku kręgosłupa moralnego :D :D

Gość thx1138
Przestań tutaj moralizować :-)

Gość gość
a spróbuj samo coś zaproponować, wyjście do kina, restauracji, jakiś spontan, tak jakbyście na nowo zaczynali się poznawać, jakieś nowości wprowadź do związku, moze wkradła się nuda, gotowanie, sprzątanie i dbanie o męża żeby wszystko było na czas nie gwarantuje szczęśliwego małżeństwa.

Gość aruszka
mąż właśnie zaczął urozmaicać nasze małżeństwo miłymi smsami z przyjacióką.Tak mnie coś podkusiło zajrzeć do telefonu a tam:,, wielkie buziaki i pogodnych snów"

Gość thx1138
Aruszka, zatem nie potrzebujesz szału uniesień z obcymi chłopami, tylko fest kija na tego swojego, żeby mu po grzbiecie nałożyć.

Gość thx1138
...albo nie, zawieź przyjaciółce od esek jego brudne majty i skarpety do przeprania, bo jak go chce, to z całym dobrodziejstwem inwentarza.

Gość aruszka
podobno robię z igły widły bo on tak pisze grzecznościowo,bo to jego dobra znajoma(tylko nie moja).ostatnio zakupił nowy telefon ... w orange a cała nasza rodzina ma w plusie,teraz już wiem dlaczego...

Gość thx1138
Wiesz, grzeczonościowo, to można kobietę w drzwiach przepuścić. Niespodziewane i stanowcze wezwanie do okazania telefonu może sporo wyjaśnić

Gość aruszka
ja nawet nie wiem jak ona ma na imię,tak ją chroni,może to jakaś moja sąsiadka

Gość aruszka
myślicie że jestem obrzydliwa bo grzebię w jego telefonie.On twierdzi że jego telefon ma mnie,,parzyć" a jak nie to go zakoduje,bo on do mojego nie zagląda.

Gość thx1138
Nie możesz go poprosić, żeby pokazał, skoro ma czyste sumienie, bez uciekania się do podglądania w tajemnicy, gdzieś w szafie, jak tylko zapomni zabrać telefon do wc? Kurcze, a mógł być taki fajny temat o znudzonej (niedopieszczonej) czterdziestce.

Gość aruszka
może ja powinnam też zacząć wysyłać takie grzecznościowe smsy,skoro to dla mojego męża nic takiego.

Gość thx1138
Coś jak: ja ukradnę, skoro mi ukradli?

Gość gość
Jak to mozna byc w malzenstwie i nie byc lojalnym, nie byc dla siebie przyjaciolmi:( jakie to smutne:(

Gość gość
grzecznościowo, nie wierz w to, bo tak to się często zaczynam smski i lawina zdrady poszła w ruch. No tak ma coś na ukryciu to telefon ma cię parzyć, w związku bez kłamstw to telefonu nie trzeba sprawdzać bo jest ogólnodostępny o kazdej porze dnia i nocy a wtedy nie ma potrzeby go oglądać bo jest zaufanie, Bądź konsekwentna i postaw twarde warunki, nie męcz się albo wóź albo przewóz

Gość thx1138
Tak kombinuję, że lepiej jak "świńskie" esemesy się biorą ze świńskiej natury, a nie z chęci odegrania się.

Gość aruszka
to chyba głupi pomysł,bo ja przecież tego swojego męża kocham i to bardzo,dlatego czuję się strasznie gdy on interesuje się inną babką.Na moje pytania odpowiada że to nikt ważny,że skoro ze mną jest to też mnie kocha,ale jak mam w to uwierzyć.Kiedyś nie mógł przejść obok mnie bez całusa,przytulenia,a teraz ..szkoda gadać

Gość aruszka
może skontaktować się z tą ,,mało ważną"?

Gość babajaga ga ga ga
a mój małżonek spał z telefonem ..... :O

Gość thx1138
Kiedyś nie mógł przejść obok mnie bez całusa,przytulenia,a teraz ..szkoda gadać > klaps byłby bardziej sprośny wracając na moment do zasadniczego tematu

Gość babajaga ga ga ga
uciekał do kotłowni i tam tworzył ... a rozmawiał w głębi ogródka za krzakami :O

Gość babajaga ga ga ga
seks telefon hahhahaha nie pomyslałam tak o tym, wtedy mi nie było do śmiechu ... :( ale teraz tak sobie myslę, że gówniarz straszny z niego był/jest pomimo 40 plus !!!

babajaga ga ga ga uciekał do kotłowni i tam tworzył ... a rozmawiał w głębi ogródka za krzakami pechowiec.gif :-D dobrze, ze mieliscie ogrodek , bo gdzie biedak by sie podzial z ta "konspiracja" ???

Gość babajaga ga ga ga
aruszka, a tak na poważnie to domyślam się jak się czujesz :( Nie wiem co ci radzić, ja wzięłam koniec końców rozwód. Zdradzal mnie nie tylko z tym telefonem jednak. No i zakodował go w końcu, choć przyznam się że nigdy nie pogrzebałam w nim, może to źle ..