Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aniołek o piwnych oczach

Polecane posty

Gość lolamm
A ja jestem aniołek o szarych oczach....

Mam teorię, że Aniołek o piwnych oczach powstał w związku z pogubieniem się autora projektu "Słodka Słowianka" Słowianka w pewnym momencie zaczęła g***townie atakować zjawisko niewierności małżeńskiej, zapominając zupełnie, że przez kilka miesięcy żarliwie wspierała takież wybryki niejakiego Pendziora (który zresztą może właściwie być projektem tego samego autorstwa), a potem z dnia na dzień zmieniła radykalnie zainteresowania i zakochała się w Amstaffie. "Aniołek o piwnych oczach" to według mnie próba powrotu do projektu którego zadaniem jest sianie fermentu i podkręcanie atmosfery w dyskusjach o zdradzających żonach/mężach ;)

Mogłaś to do siebie zatrzymać a tak bedą ja teraz atakować pikusie,leszczyki i mameje pomidorowe:D

jak zwykle poza lizaniem własnych penisów to bardzo mało wiecie :D Aniołek to Słowianka :classic_cool:🖐️ :D matoł

Bredzicie od samego rańca , możecie sobie dyskutować na mój temat i dzielić opinie od kogo to się wzięłam , a tak na prawdę nie macie pojęcia że gadacie z całkiem obcą was osobą . Ja nie mam zamiaru zapisywać się do waszej Sekty .

Gość gość
To s********j zdziro

Gość gość
Wróć po maturze aniołku, bo teraz ciężko się czyta twoje wypociny.

Po takich tekstach, nie opędzisz się od stulejek. Chociaż jak widzę nie pchają się drzwiami i oknami, coś musi Z Tobą coś być nie tak. :O