Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martasi

pomocy

Polecane posty

Mam na imie Marta,mam25lat od czerwca mam zle samopoczucie; osabienie,brak checi na zrobieniezegokolwiek,leki takie jak boje sie ze zemdleje ,mysle duzo o zlych rzeczach. Gdy nakrecam sie i za duzo mysle czasem mi zimno i sie trzesenie funkconuje tak jakkiedys. mam 5letnia corcie jestesmy same zycie nie oszczedzalo nas .najblizsiodeszli w ostatnim czasie co mi jest

nerwica lekowa chyba ? Musisz isc do psychiatry .Da leki na poczatek i po- malu staniesz na nogi .Masz dziecko do wychowania, musisz byc silna i w pelni gotowa na walke z zyciem .

lekarka zapisala mi pramolan ale balam sie go brac a dzis zastanawiam sie nad tym. najbardziej tych skutkow ubocznych bo bez i tak juz dosyc ich mam

pramolan jest lagodnym lekiem p/ lekowym .Mysle ze spokojnie mozesz go brac.Mam przyjaciolke , ktora bierze go , swietnie na nia dziala , mimo , ze jest to lek starej generacji . Nerwica lekowa ( o ile ja masz-a mysle , ze TAK) jest paskudna , ale na nia sie nie umiera .Wez leki i poczekaj na efekt ze 2 tygodnie .Powinno byc lepiej .Zycze Ci tego.

Dziekuje bardzo,nawet nie macie pjecia jak milo mi teraz,ze ktos mi odpisal,podniosl na duchu. Boje sie ale od dzis wezme.

czlowiek jest wsrod ludzi i warto z problemem sie podzielic .Nikt za Ciebie nie przezyje twojego zycia , ale dobre slowo jest bardzo wazne . Dasz rade sobie pomoc , jestes bardzo potrzebna coreczce i sobie samej .Zycie nie daje samych przykrosci , daje rowniez radosci .Tylko trzeba byc silnym , cierpliwym i wyciagnac reke we wlasciwym kierunku .Badz madra kobieta ,a ulozysz sobie zycie .Badz dobrej mysli.

Dokladnie,nie poddam sie mam dla kogo zyc. trzymajcie kciuki. I ja zycze Wam duzo zdrowia