Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JASKIERKA57

Chcę schudnąć 20kg do końca grudnia

Polecane posty

Cześć wszystkim założyłam ten temat i pora go dalej podtrzymywać:) mi ubyło 12,8kg a jak u Was jest z tymi kiloskami:)mi dostało jeszcze 7,2kg i chciałabym żeby się udało będzie mniej tez będzie dobrze:)

Gość gość
Mi zostalo prawie 7kg do upragnionej wagi.Od wrzesnia zgubilam 11kg.Zaraz ide cwiczyc :)

Mi o zgrozo jeszcze 32:(, do świąt bym chciała jeszcze 7,ale to raczej chyba nie realne więc dałam sobie 5kg.Ja ćwiczę wieczorem,a Ty jakie masz ćwiczenia?

Gość gość
a Kubuś to kto?????

Gość gość
a jakie diety stosujecie? ćwiczycie?

Gość komposo
Nie da rady, chyba że jesteś bardzo otyła i drastycznie zmienisz styl życia - to trudne. Tak realnie przez ten czas możesz schudnać do 10 kg, to będzie bezpieczne, nie takie wymuszone. Co c*****szybkim odchudzaniu, skoro później wskoczy jojo. Ja 13 kg straciłam na foreverslim w 3 miesiące. 2 razy krótszy okres byłby trudny - nie wiem co musiałabym robić ;/

Nie przejmujcie się dziewczyny tak bardzo wynikami! Jak ktoś startuje z wagi ponad 100 kg to dla niego 20 kg to pestka. Jak wazycie 70 kg i chcecie zrzucić 5 kg to to będzie o wiele trudniejsze. I nie szalejcie, bo efekt jojo murowany.

hej kobietki.... o widze jaskierka ładnie ubywa na wadze, ja na razie mam 5 kg mniej, powoli powoli jakos idzie...

tak jak już pisałam każdemu się wydaje że jak ważyłam 105kg i schudłam już 13kg to wziełam i wyplułam te kilogramy o tuż nie kosztuje mnie to bardzo dużo wyrzeczeń łez i samo zaparcia ale się nie poddam dostało mi jeszcze 32kg i choćby skały srały to pozbędę się tego balastu i w końcu założę ubrania takie które ja będę chciała a nie takie które będę musiała:)

Gość Gośćrt4
Oponka? moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość gość
Łoo, ciekawy temat, udało się koleżance? W 2 miesiace 20 kg to bardzo dobry wynik. Ja jak brałam slimcea schudłam 12kg w 3 miesiace i byłam w głębokim szoku pomieszanym z radością;]

Nigdy nie zakładajcie sobie ram ani czasowych, ani ilościowych. Po co rozczarowania? W końcu każdy chudnie inaczej... To że Pani x schudła w miesiąc nie oznacza, że Pani y również...

Gość limonkana
Dziewczyny jeśli chcecie jakieś fajne przepisy na dania to zajrzyjcie na stronę diety Cambridge. Kiedyś byłam na niej i schudłam 17 kg. A z ich strony czerpałam pomysły na zdrowe posiłki.

Gość Tooola
Ale dokładnie gdzie? Nigdzie tam nie widzę.

Gość gość
Jeśli chodzi o tabletki na odchudzanie, to bałabym się ryzykować i kupować jakieś nieznanego pochodzenia z internetu. Poleciła mi farmaceutka zestaw suplementu diety Figury. Biorę kapsułki extraslim, żeby przyspieszyć spalanie tkanki tłusczowej, a do tego jeszcze piję też herbatkę detox oczyszczającą organizm z toksyn. Samopoczucie mam dobre, koleżanki mi mówią, że promienieje, widzę po ciuchach, że w obwodzie mniej się zrobiło.

Gość gość
mój przyjaciel jest doskonałym teoretykiem, zawsze miał problem z trzymaniem diety więc mu się przytyło. Ja dzięki niemu schudłam 10 kg. Teraz on zabrał się za siebie. Polecam bloga projektchudy.blogger.om

Gość gość
Ja biorę figurę no-apetite, żeby wreszcie przestać podjadać między posiłkami, bo przez to nawet jak jestem na diecie, to nie mogę schudnąć. A ten suplement zmniejsza łaknienie i nie czuję już ciągle głodu. No i idzie jakoś wytrzymać bez jedzenia między posiłkami ;)

Gość gość
Słuchajcie znowu z początkiem wiosny postanowiłam zrzucić zbędne kg:D jakoś jak cieplej na dworzu od razu chce mi się ruszać, zastanawiam się nad nordic walking – podono daje swietne rezultaty, zapisałam się do grupy na http://www.nordwalk.pl/ . Jestem ciekawa tego sportu,a jak wygladały wasze początki ?:)

Gość Budzia
jak Ci idzie? ja mam zestaw ćwiczeń, ale nordic w brzmi fajnie, jakby go tak wprowadzić. Ale ja to w domowych warunkach. Nie mam możliwości inaczej. Pytasz jak u nas, u mnie w miare możliwości siłownia, naturalnie pozyskany hormon wzrostu co po nazwie może straszyć, ale jako naturalny hormon jest 100 % bezpieczny, a cuda robi - glownie zalezy mi żeby spalal tkanke t. wyczytalam :) http://www.ekosmetyczki.pl/kosmetyk/jak-skutecznie-szybko-schudnac-stymulacja-hormonu-wzrostu-sth , i widze po sobie

Gość Czeko_lejdi
skoro widac efekty to nie mam wyrzutow sumienia, ze zamowilam bo kolezanka namowila mnie zebysmy razem kupily makkadi. powiedziala, ze dietetyk jej o tym newsie powiedzial i ze jedno z lepszych. Trzymam kciuki za dalsze wyniki, a ja czekam na swoją porcje

Gość Budzia
lejdii nie miej wyrzutow. Ja u siebie widze bardzo dobre efekty. Nawet nie trzeba zbytnio cwiczyc i sie wysilac, oczywiscie dla zdrowotnosci trzeba troche poskakc, ale przy tym makkadi gdzie on samoczynnie spala tluszcz moze i samo disco co sobote by Ci wystarczylo :) odnosnie twojego loginu, lejdi... my mamy w srody czyli dzisiaj lejdi(s) i ja sie osobiscie wybieram:)

Gość Czeko_lejdi
no i jak impreza? Udana?:) Ja to ostatnio nie mam czasu nawet na forum. Ale weszlam zeby ci napisac, ze makkadi bardzo mi podpasowalo. Po pierwsze przyszlo szybko, nawet sie nie spodziewalam. Po drugie te kapsulki sa takie fajne:D wszystko widac, jak ten proszek sobie tam jest, mozna w koncu zobaczyc co sie lyka, bo czesto jakies suplementy czy cynk czy cos bralam w takich bialych sztucznych kapsulkach. Samo zlo :) Czuje sie dobrze, nie widze u siebie niczego zlego. Duzo dodatkowo poczytalam o makkadi i moge Ci przyznac racje, ze wybor najlepszy z najlepszych.

Od 20 lat jestem konsultantem Diety Cambridge. Nie znam osoby która nie zna tej diety. Udzielam konsultacji na terenie Ślaska . kontakt 602585392 oraz na FB "Dieta Cambridge Woj Śląskie"

Gość gość
Ja ostatnio zaczęłam biegać :) żeby jakoś przyspieszyć proces odchudzania postanowiłam wypróbować suplementu AquaSlim

Witam! Ze swojej strony dodam, że przy stosowaniu AquaSlim należy oprócz aktywności fizycznej również prowadzić odpowiednio zbilansowaną dietę. Takie połączenie da pożądany efekt utraty zbędnych kilogramów i pozwoli uzyskać wymarzoną sylwetkę. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim